Hvordan man opbygger barstole med fire ben

April 30

En grundlæggende bar afføring kan tilføje ekstra siddepladser til små områder i dit hjem. Det giver plads til en lille tæller til hurtige måltider og skaber en moderne stil i ethvert rum. Mens du kan købe barstole i stormagasiner, det er ikke svært at bygge en på din egen og kræver få træbearbejdning færdigheder. Når dit træ stykker skæres, kan du bygge barstole med fire ben i næsten en time.

Instruktioner

•Arrange to 10-tommer bestyrelser parallel til en anden linjeafstand 10 inches fra hinanden hvilende på deres 1-tommers bredde. Sæt to 12-tommer boards på deres 1-tommer bredde vinkelret på 10-tommer bestyrelser i hver ende til at danne et kvadrat. Indsæt to jævnt fordelte skruer gennem 12-tommer bestyrelser og i hver ende af de 10-tommer bestyrelser til at sikre dem.

•Strømforbrug i standby 30-tommer boards opretstående. Læg et bræt langs hver inde hjørne af pladsen. Gøre hjørnet flush og gøre det muligt ben til at udvide i luften. Indsæt to skruer gennem hver side af hjørnerne og ind i afføringen ben til at fastgøre den. Flip afføringen at hvile oprejst.

•Gentag trin 1 til at gøre en anden firkant. Slip ben af afføring gennem den anden ramme og bringe den firkantede niveau 1 fod over gulvet. Bore gennem den anden pladsen og i ben to gange på hvert hjørne for at sikre den skammel trinene.

•Indstil 1-mund-square bestyrelsen på jorden. Vend afføringen hovedet og sæt den over bord. Justere kanter for at gøre det flush. Rummet en albue beslag langs hver side på indersiden af den øverste firkantede ramme at røre både rammen og bestyrelsen. Sikre beslag med skruer.

•Klik enhed oprejst. Sand, pletten og maling baren afføring som ønskede før du sætter det, hvor du ønsker det i dit hjem. Gentag alle trin til at gøre flere afføring.

Tips & advarsler

  • Wrap 1-fods bord med skum og stof til at gøre en polstret barstol før sikring i bestyrelsen til rammen.
  • Vedhæfte selvklæbende filt puder til bunden af Afføringens feet hen til sikre jorde.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com