Hvordan man opbygger Crown hjørne kasser

October 25

Hvordan man opbygger Crown hjørne kasser

En krone hjørne box er en boks, der er placeret i loft hjørner at undgå vanskelige crown molding nedskæringer i hjørnerne af værelser. Boksen tillader kroneformen at skære lige, i stedet for tømrer skulle regne ud en hovedet og baglæns cut. Beregning af en hovedet og baglæns vinklet cut er ofte ganske vanskeligt for nybegyndere tømrere. Gør en krone hjørne boks er ikke svært, og det løser carpenter's problem. Normalt, er boksen lavet af to dele, der er sammenføjet.

Instruktioner

•Tag et udsnit af kroneformen og holdning støbning på loftet. Mål fra den forreste kant af crown molding til hjørnet af loft og væg. Dette er tykkelsen af profilen af støbning. Din blok skal være mindst dette dybt. I forbindelse med dette eksempel er vores molding 3 1/2 inches til væggen. Dette betyder, at vi vil bruge en 4-tommer blok.

•Measure afstand ned ad væggen fra loftet fælles. Dette er højden til blokken. Normalt vil du tilføje en tomme til en afslører. Skær et stykke af 4 x 4 tommer bord til denne højde måling ved hjælp af en gering sav.

•Sæt en 4 x 4 tommer finial på saven dæk. Måle og markere den midterste linje på hver side. Skære finial i kvartaler at skabe en pie-figur base.

•Anbring finial under blok, foring op de flade sider i et hjørne. Bore pilot huller gennem siderne af finial i blok på begge sider. Anvende Carpenters lim til bunden af finial hvor det forbinder til blokken. Linje op hullerne og skrue finial til blokken. Sommerferien skruehovedet. Tryk på træ udfyldning til toppen af skrue hul at skjule skruen ved hjælp af din finger eller en lille spartel.

Tips & advarsler

  • Toenail blokken ind i loftet hjørne og male det til at matche støbning. En ekstern hjørne kan gøres ved at skære blokken til at fjerne 25 procent af træ på hjørnet. Tegn en streg ned i midten af højden af blokken på hver side. Sæt din savklinge til at skære halvt tykkelsen af den blok, du bruger. Skær langs to hosliggende sider efter linjerne center. Fjerne de afskårne træ. Gentag for finial. Deltage i to stykker sammen og installere.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com