Hvordan man opbygger dæk trapper

October 19

Bygge din egen trin for at få adgang til dine dæk er muligt og kan spare dig penge.

Instruktioner

•Vælg en placering til skridt. Det område, hvor bunden af trappen vil sidde skal være flad og niveau. Bunden af trinnene kan komme til at hvile på et konkret fortov. Hvis ingen fortov findes, kan bunden af stringere knyttes til stillinger, der i jorden. Mere forklaring på stillingerne er givet i et senere trin.

•Steep trapper er ikke behageligt at klatre. Trapper, der er alt for længe ofte føre til slidbaner for bred til behagelig, nem stepping. Hver slidbanens bredde skal være 11" på tværs (to pyntede brædder lagt side om side). En komfortabel trappe stigning er 7" op for hvert trin. Find den samlede højde fra toppen af det færdige dæk til jorden. Denne samlede højde kaldes "overordnede anledning." Opdele den samlede stigning af 7 inches (eller så tæt på 7 inches som muligt) til at finde det tal, der opdeler de overordnede anledning uden en resten. Dette tal vil være hvor mange trin på trappen vil kræve. Gå så højt som 7.25 inches, men ikke mere, hvis det er muligt. Hvis går op til 7.25" bringer ingen tilfredsstillende resultater, derefter en anden skridt skal tilføjes, og søgen efter den rette divisor skal starte under målet for 7 inches. For eksempel, hvis den samlede stigning er 42", og søgningen begynder ved 7", er delt trappen 6 ens etaper på præcis 7" hver.

•Brug målet slidbane bredde af 11", de seks lige store trin vil betyde, at den"overordnede run"af trappen vil være en smule mindre end 66". Måle at ca 66"(eller hvad resultatet er antallet af trin ganges med 11") ud fra dæk til at finde placeringen af forsiden af trappe. Fund generelt køre er et spørgsmål om at finde overordnede anledning divideret med en række skridt i komfortabelt højder. Dette vil give mulighed for frirum fastsættes for bygningsreglementer. At finde den omtrentlige varighed af stringere vil være den tredje side af en retvinklet trekant med de to højre sider er længder af stigningen og flugt. Vælg lige stringere, fri for defekter og løs knob. Små knaster er fint.

•Selection af størrelsen af behandlede tømmer til trappen vil blive dikteret af et par faktorer. Først, skal længden af stringer tømmer være lang nok til at redegøre for hele længden af stringere; Husk at tage højde for kontrol eller revner mod enderne af tømmer. Disse defekter kan effektivt reducere længden af anvendelige tømmer, når nedskæringer af den art der anvendes til trappe stringere. Andet, bredden af tømmer (om 2 x 10 eller 2 x 12) vil blive besluttet af hvor meget stringer materiale vil være tilbage efter nedskæringerne, der er lavet. Materialet venstre bør være inden for rækkevidde af mindst 4". Check med lokale regler angående dette emne. Skal materialet forlod efter cut være mindre end ønsket, løsninger eksisterer. Styrke stringer af limning og sømning flere lag af stringere kan styrke stringere. Eller styrkelse kan være en behandlede 2 x 4 "scabbed" langs stringer under trin udskæringer. I de fleste tilfælde bliver styrkelse ikke nødvendigt.

•Når ordentlig stringer materiale er blevet valgt, til opgave at "lay-out" af stringere kan begynde. Værktøj til dette job er en indramning firkantet. Find dimensionen "stigning" på ét ben af pladsen indramning. Find dimensionen "run" på andet ben af pladsen. "run" ender faktisk med at blive en smule mindre end slidbanens bredde og give mulighed for en "næse" til at hænge lidt over riser. 1½ tomme er en god næse for slidbanen. Dog bruge dimensionen af 11 inches for at køre. Selv så, Kør markeres 9 ½ inches over for hvert trin. Dette er vist i tegningen i trin 8. Mark dimensionerne 11" og 7" på pladsen med afdækningstape, fedt blyant eller trappe målere (lille klemmer, som tillægger pladsen og anvendes netop til dette formål).

•Starting som tæt "øverste" stringer som muligt, finde og markere den skrå linje, der repræsenterer plumb linjen af den samlede stigning, hvor stringer vil hvile mod dækket.

•Kontrollér anden mark ved 90 grader til det første mærke, krydsende 7" ned fra den øverste kant af bestyrelsen hvor kanten skærer den første"plumb"linje.

•Beginning i toppen, ved hjælp af indramning square 7" stigning og 11" køre, start, afmærkning hvert trin ned, en ad gangen, og sørg for at afmærke 9,5" for hvert trin. Bemærk at selve bunden af stringer skal have en yderligere 1 ¼" fjernet for at gøre det 5 ¾" høj. Dette vil give det første skridt til at være den oprindelige 7" rise højde når 1 ¼" pyntede materiale placeres på toppen. 9,5" for hver kørsel vil tillade 1 ½" af slidbane til at hænge over hvert skridt gør for en mere komfortabel "næse" på hvert trin.

•Klippe hvert skridt ud fra begge retninger med rundsav, stoppe før passage linjer. Udfør udskæring figurerne trekant med en hånd så fra begge retninger for en færdig professionelt udseende skåret med ingen ekstra saw "kerfs" synlig. Skåret ud den hele første stringer og derefter kontrollere det ved at holde det på plads mod dækket for at være sikker alt er ok. Kontroller hver "køre" for niveau, og kontroller hver "stigning" for plumb.

•Ved at holde stringer i sted, placering af stillinger kan nu markeret og gravet. Stillingerne skal udvides op til lette fastgørelse af gelændere senere. Indlæg skal placeret og sæt plumb og sikkert i jorden før bygning resten af trappe. De skal også placeres præcis firkantet ud fra dæk efter placeringer af de eksterne stringere, så stringere kan fastgøres til stolperne. Gøre post højder er høj nok til at vedhæfte håndlister i den korrekte højde. Denne højde kan fastsættes senere, så mærket og skære på plads. Det er meget lettere end at forsøge at skære dem til længde før indstilling på plads.

•Hvis alt tjekker bøde, og den første stringer er skåret, andre stringere kan markeres ved hjælp af først som et mønster. Hvis du vil bruge det som et mønster, netop skabe bestemt at du holder det fladt på toppen af umærket stringere for at få hele mønsteret til at passe. Spore alle omkring mønster til at markere alle nedskæringerne på den næste stringer. Ingen del af mønsteret skal strække sig ud over ethvert punkt af uslebne stringer. Også, for at gøre stringere er identiske, justere det mønster "bunden" (den kant, der vil stå over jorden under trin) til linje op mønster på alle stringere skal mærkes. Dette vil kompensere for eventuelle afvigelser mellem de forskellige stringer bestyrelser i bredden. Og tømmer kan endog variere, selvom trak den samme tømmer bunke.

•Når alle stringere er skåret, foranstaltning ud steder til dem på siden af dækket. Placere en anden vandrette 2 x bestyrelsen under rand tværbjælke af den eksisterende dæk kan give yderligere sømning for stringere. Gør det til en tilstrækkelig bredde er at tillade sømning og solid kontakt med hele bagsiden af toppen af stringere. Fastgør denne "sømpistol" board til stillinger under dæk på hver side af lokationen trappe. Ideelt vil dette board ikke overskride siderne af trin. I de fleste tilfælde denne sømpistol er ikke nødvendig, og kun giver ekstra sømning bør stringere være vanskeligt at vedhæfte til dæk. Enten "toenail" stringere til dæk med mindst 3 - 16 d negle eller 3" skruer, mere for meget lange stringere. Eller, hvis det er muligt, sikre stringer ved affyring af søm fra bagsiden af dæk omkreds tværbjælke. For en trappe under 4' i bredde, bør 3 stringere være tilstrækkelig til at bære trinene. Space stringere for at tillade dem at være knyttet til stillinger i bunden og tillade slidbaner til at hænge over hver side af nogle beløb. Fire inches er bare om højre for denne slidbane side overhæng. En stringer for hver 16" af ekstra bredde af trapper skal være god. Meget lang eller lang trapper, overveje styrke stringere, som beskrevet i trin 4. Dette vil bidrage til at fjerne enhver bounce eller bevægelser når du går på trappe.

•Når stringere i stilling, begynder ved at skrue det pyntede materiale på hvert trin. Start bag på det nederste trin på begge sider, og derefter måle og Find center stringer holdning, venstre og højre. Næste installere den forreste planke til bunden slidbane. Bemærk, at begge disse slidbaner skal være hakkede passer omkring stillingerne. Dette kan gøres med en cirkulær så, håndsav, og færdig med en hammer og mejsel. Dog kan kort arbejde gøres det med en god hånd holdt puslespil. Hvis nedskæringer gøres omhyggeligt, vil ingen trim være nødvendigt senere. Trim kan bruges til at skjule alt for løs eller sjusket nedskæringer, hvis nødvendigt. Fortsat sted og sikre slidbane planker arbejder hvert trin fra bunden op, tilbage planke først og forreste planke andet. Hvis lukket riser trin er ønskede, eller dikteret af lokale bygning kode, kan 1 x behandlede tømmer være rippet til højden og fastgøres med skruer til stigningen i hvert trin. Dette afslutter trin til at opbygge en nyttig sæt dæk trapper.

Tips & advarsler

  • Beder om tips eller yderligere instruktion på tømmer værftet kan hjælpe meget. Mange tømmer værfter har eksperter på hånd beregnet til at tilbyde nyttige råd.
  • Bær altid sikkerhedsbriller og høreværn mens fastgørelse og skære tømmer.
  • Behandlede tømmer indeholder kemikalier, som kan være farligt ved indånding eller indtagelse.
  • Altid bære en ordentlig støvmaske når der skæres behandlede tømmer.
  • Vask altid hænder efter håndtering behandlet tømmer, især før du spiser, drikker eller ryger.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com