Hvordan man opbygger dekorative haven Gates

January 9

Hvordan man opbygger dekorative haven Gates

En dekorativ havelågen kan være indbydende for at besøge naboer samt en fysisk "holde" for uønsket critters. Mens en gate er ofte en haven nødvendighed, behøver det ikke at være uinteressant at være funktionelle. For at bygge dekorative haven gates behøver du kun et par forsyninger og en dag til at sammensætte din gate, så du kan male eller dekorere din gate, men du ønsker.

Instruktioner

•Lay din 3-foden bestyrelser på jorden fordelt vandret, 30 inches fra hinanden. Oprette en firkant ved at en 42-tommer bord vertikalt over enderne af dit 3-foden bestyrelser.

•Indstil 42-tomme bestyrelser så de overhæng de vandrette brædder med fire inches på toppen og bunden. Indsæt en galvaniseret skrue på hvert punkt, hvor bestyrelserne skærer tilsluttes.

•Indstil en 46-tomme bord vertikalt på indersiden af hver 42-tomme bord. Placer en 50-tommers bord mellem de to 46-tommer boards, også lagt lodret. Space disse tre bestyrelser jævnt omkring 6 inches fra hinanden med 50-tommer bestyrelsen kører ned i midten af pladsen.

•Juster bestyrelser så de overhæng bunden vandret bord med 4 inches og danner en trekant form langs toppen af porten. Skrue hver bord i sted mod de vandrette brædder til at holde dem.

•Drej porten over, så det hviler på dens lodrette brædder. Lægge andre 50-tommer bestyrelsen over din vandrette brædder langs diagonalen. Mark hvor 50-tommer bestyrelsen skærer 2 x 4 brædder i begge ender og så en spidsvinklet kant i hver ende, så 50-tommer bestyrelsen passer mellem 2 x 4 brædder.

•Slip frisk skåret 50-tommer bestyrelsen mellem 2 x 4 brædder. Skrue igennem 50-tommer bestyrelsen og i de 2 x 4 brædder til at yde ekstra støtte til gaten.

•Applicer lag primer til gate og vent en time før maleri porten en farve, der passer til dit hegn, og udendørs område. Male motiver--insekter og blomster, for eksempel--på porten som ønsket for tilføjet dekoration i haven. Lad nogen male tørre natten over.

•Sæt rammen til dit hegn post med to jævnt fordelt 4-tommer hængsler. Sørg for at holde på forsiden af porten med blokader vender ud til et tiltalende udseende. Vedhæfte en selvlåsende tyngdekraften gate låsen på anden siden af gaten både på indersiden af porten og hegnspæl at holde porten lukket når den ikke er i brug.

Tips & advarsler

  • Lave porten bredere efter behov ved hjælp af længere vandret brædder til trin 1 og tilføje i flere lodrette Stokke efter behov for at holde en god figur til toppen af porten.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com