Hvordan man opbygger dekorative loftsbjælker

May 19

En måde at gøre en plads synes helt anderledes er at tilføje en dekorativ loft stråle. Du kan bruge sådan en stråle til at tilføje visuel appeal til rummet eller skjule ledninger for loft-monteret inventar. Hvis du ønsker at give et værelse i dit hjem en ansigtsløftning, tilføje en dekorativ eg loft stråle kan være lige slags projektet at opnå den ønskede effekt.

Instruktioner

•Decide hvilken retning du vil stråle til at køre, og derefter foranstaltning på tværs af loftet for at finde midten. Foranstaltning 2 7/8 inches fra center, og gøre et varemærke. Gå til den modsatte ende af loftet, og Gentag processen. Bruge linjen kridt til at gøre en lige linje fra én mark til den anden, på tværs af længden af loftet hvor strålen vil blive tilføjet. Denne linje mærker hvor den udvendige kant af dit montering bord vil være placeret. Måle afstanden fra den ene ende af væggen til den anden, til at skære dit materiale.

•Installer 2 x 6 tommer materielle fladt mod loftet. Fastgør det med 12d negle. Det er vigtigt, at du søm montering bord sikkert, så tag dig tid til at finde loft strøer. Hvis en enkelt længde af træ er for kort, klippe stykker square og butt enderne sammen for den resterende afstand. Dette materiale vil ikke være synlig, når bjælken er bygget, men det bør følge den kridtstreg, du har foretaget.

•Hvis den eg 1 x 6 tommer materiale er ikke lang nok til at passe ind i et enkelt stykke, skåret en 45-graders vinkel i hele ansigtet af ene ende. Start på enten væg, og placere eg, så ansigtet af snittet peger udad og kanten er butted mod loftet. Butt den firkantede ende mod væggen, og brug 4d finish negle tilknyttes montering bord hver 16 inches. For det næste stykke, skære det således at den udvendige kant af vinkel passer oven på den brik, du allerede har monteret. Dette udgør en flottere fælles end blot butting square-cut enderne sammen. Gentag denne proces langs længden af en bom, med den endelige stykke klippe square og butting mod væggen, da du begyndte med det første stykke. Gentag denne proces langs anden siden af montering bord, danner de to dæksider af strålen.

•Installer frontpladen for bjælken. Eg til ansigt vil passe ind de to vægge du allerede har installeret, og skal monteres, så det er flugter med de nederste kant af begge sider. Husk at gøre dine led ved hjælp af 45-graders vinkler. Brug 4d negle knytte sider til ansigtet. Pas på at dine led er placeret, så der er en kontinuerlig glatte ansigt. Bruge negle sæt til at synke alle nailheads under overfladen af træet lidt.

•Mix savsmuld med klart træ lim til at danne en kit-lignende pasta. DAB denne blanding i hver søm hul eller andre mindre pletter, som kan være synlige. Dette er en gammel trick brugt af trim Tømrere i fine tømrerarbejde. Du kan bruge træ Kit for denne proces, men du vil matche træ farve mere præcist ved hjælp af faktiske savsmuld fra det samme tømmer.

•Sand bom på alle tre sider. Bruge de 150-sandkorn sandpapir først, og sand leddene for at fjerne enhver lagte kanter. Med det gjort, skal du bruge 220 sandkorn sandpapir til at opnå en glat overflade langs længden af en bom på alle sider.

•Sand den trim materiale, før du installerer den. Installere 1 af 2 trim langs den øverste hjørne hvor strålen møder loft, ved hjælp af 4d finish negle. Tillad ikke leddene i trim til at matche op til leddene i bjælken. I stedet skæres 16 inches off brik til at opnå en forskydning mellem to. På hver væg, skåret to stykker af trim til at køre mellem det øverste stykke af trim og den nederste kant af strålen. Skåret to flere stykker af trim at lægge fladt på tværs af bunden af stråle i hver ende, herunder dækker enderne af trim du bare monteret. Den færdige trim bør dække alle rum hvor strålen rører ved væggene.

•Indstil negle og fylde dem som før. Sand leddene for at gøre dem glat. Efter limen er tørret, hånd-sand over søm huller med 220 sandkorn sandpapir for at fjerne bump eller buler.

Tips & advarsler

  • Du kunne bruge forfriskende tømmer eller knægte til at udføre denne opgave, men det er meget lettere, hvis der er mindst to personer arbejder sammen.
  • Det kan være lettere at bygget eg strålen først, og derefter montere det, men det vil næsten altid kræve bistand.
  • Mørke pletter vil hjælpe skjule uoverensstemmelse mellem korn mønstre i din mitered leddene.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com