Hvordan man opbygger dekorative vindmøller

March 2

Hvordan man opbygger dekorative vindmøller

Dekorative vindmøller bruges i haver og græsplæner. Kits er tilgængelige med instruktioner til hollandsk stil eller amerikansk stil vindmøller. Dekorative vindmøller varierer i størrelse fra den ene fod høje til over 12 fod høje. Vælg den ønskede stil og bestemme den passende størrelse for lokationen. Dette dekorative vindmølle er i hollandsk stil og vil stå ca to fod høje.

Instruktioner

•Draw en polygon i arket pap måling 9 inches på toppen, 12 tommer i bunden og 20 inches på de to andre sider. Klip denne skabelon. Lå skabelonen på krydsfiner plader og spore seks identiske figurer. Disse vil være siderne for vindmøllen. Spore en hexagon på pap med 9 1/2-tomme sider. Klip denne sekskant. Denne sekskant vil være platformen til toppen. Tegne et X på krydsfiner med hver arm 16 inches lang og 2 inches lang. Foranstaltning 2 inches fra midten af X og tegne en firkant omkring midten af X. skåret ud af armene på X med square i centrum som ét stykke. Skåret træ dyvel til 12 inches. Skåret en 2-tomme cirkel fra krydsfiner.

•Drill et hul i midten af armene store nok til træ dyvel skal indsættes. Bor et hul i midten af den 2-tommer cirkel.

•Vælg en grundfarve for kroppen af vindmøllen. Male krydsfiner polygoner i den valgte farve. Disse vil være siderne af vindmøllen hollandsk stil. Male vinger, dyvel og cirkel hvid. Der er afsat til at tørre helt.

•Lay den første krydsfiner polygon på en flad overflade. Placer en anden krydsfiner polygon flugter med den korte side på toppen så siderne er 1/4-inch hinanden langs den 20-tommer søm. Gentag processen med resten af afsnittene væg. Sikre krydsfiner på plads med stykker tape lagt vandret på tværs af hvert fælles. Indstil tårnet oprejst og folde vægge sammen for at skabe tårnet. Træ siderne skal nu røre langs sømme. Justere væggene efter behov så tårnet ikke tip eller wobble. Trim bunden efter behov så tårnet står sikkert. Anvende lim rundt om toppen af tårnet og sat sekskant på limen. Tryk fast på plads og der er afsat til at tørre helt.

•Drej tårn på hovedet ned og anvende trælim til alle sømme i tårnet. Der er afsat. Indsæt træ dyvel i midten af armene. Tilføje lim til at holde på plads. Angiv alle elementer til side til, indtil limen er helt tørt.

•Paint detaljer på tårn og vinger som ønskes og der er afsat til tørre. Tegner en lige linje 6 inches længe på toppen af tårnet. Skrue én snørehul skrue i hver ende af denne linje, så snørehuller er parallelle. Indsæt træ dyvel gennem begge snørehuller. Lim den lille cirkel på slutningen af dyvel. Dyvel skal sidde så armene kan dreje frit.

Tips & advarsler

  • Detaljer kan blive malet, før opførelsen påbegyndes hvis det ønskes. Mange nederlandske stil vindmøller har en enkelt grundfarve med hvid som en markeringsfarve.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com