Hvordan man opbygger en akryl Bar Top

June 4

Hvordan man opbygger en akryl Bar Top

En bar øverst behøver ikke at være dyrt at være en slående og smukke samtale stykke. Du kan bygge en akryl bar top, der er praktiske og slidstærke. Måske er den bedste ting ved hjælp af akryl, at denne metode åbner op for så mange kreative muligheder. Du kan integrere mønter, skaller, sten og endda fotografier i lag af klare akryl harpiks. Bare husk at integrere objekter i akryl er permanent.

Instruktioner

•Vælg base for dine akryl bar top. Fordi den base, hvor du lag af akryl vil være synlige, ønsker du noget attraktivt som poleret hårdttræ.

•Sæt sikkerhed først. Bære beskyttelsesbriller når blanding og anvende akryl harpiks og sørg for dit arbejdsområde er godt ventileret. Holde åben ild fra arbejdsområdet.

•Measure længde og bredde af bar top base. Skær metal eller glas strimler for at matche dine målinger og danne en ramme omkring kanterne af basen. Du kan også bruge plastik, hvis det er en type, der ikke reagerer med akryl harpiks. Bruge blikkenslager er tape til at sikre rammen stramt på plads omkring kanterne af basen. Rammen bør udvide langt nok over overfladen af baren top base for at give mulighed for at holde akryl harpiks, indtil det hærder. Tætning sømme mellem base og rammen med blikkenslager er tape placeret på ydersiden af rammen.

•Rengør overfladen af baren top base grundigt og lad det tørre helt. Hvilken som helst snavs eller rester, der er på overfladen kan ikke fjernes, når du anvender akryl harpiks.

•Mix nogle af akryl harpiks og katalysator efter fabrikantens anvisninger. Hæld lige nok til at oprette et tyndt lag, der helt dækker overfladen af baren top base. Tillade dette lag til at angive for omkring en time.

•Arrange din pyntegenstande på overfladen af baren øverst. Prøv ikke at skubbe genstande i nærheden af og ikke røre den akryl lag med fingrene. Hvis du gør, kan dit fingeraftryk bliver en permanent del af din nye bar top.

•Mix og anvende nok harpiks og katalysator for fuldstændig dækning af de dekorative elementer, du har føjet til din bar top. Tillad akryl hærde i 24 timer før du fjerner rammen. Bruge en fil og buffer til at glatte og polsk kanterne af baren øverst.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com