Hvordan man opbygger en Ammans i en Garage

March 3

Hvert hus skal have en Ammans, en overgangsperiode område hvor jakker, hatte, sko og paraplyer opbevares organiseret og på ét sted. Hvis du leder efter et værelse i dit hjem for at indarbejde en Ammans og behøver ikke en masse plads, du ikke lede længere end garagen. Allerede en midlertidig plads mellem huset og udendørs, garage er et perfekt sted at holde familiens bagværk organiseret.

Instruktioner

•Klart ud et område af garagen, der vil blive omdannet til en Ammans plads, så tæt på døren fører ind i huset som muligt. Feje gulvet, fjerne diverse genstande og tage alt ned fra væggen, at skabe en ren tavle til at arbejde med. Måle pladsen.

•Purchase lamineret sko arrangørerne, enten en eller to afhængigt af størrelsen af din Ammans område. Samle lamineret sko organizer(s) ifølge producentens anvisninger. Placere sko organizer op mod væggen. Hvis du har to arrangørerne, placere dem side om side.

•Klippe et stykke 1 x 4 træ måle længden af sko-organizer(s). Måler 55 tommer fra gulvet og brug et niveau til at tegne en lige streg på væggen over arrangørerne. Brug en stud finder til at tegne en X lige under linjen for at markere studs. Placer 1 x 4 på væggen med bunden af træ på den tegnede linje og bore huller i træ og studs. Brug skruer til at fastgøre træ ind i væggen. Tillægge 1 x 4 knager.

•Purchase én eller to wire hylder fra en hardware butik. Hylderne skal måle ca 1 x 4 længde. Hænge hylder, ved hjælp af den medfølgende hardware og producentens anvisninger, mindst fem inches over 1 x 4.

•Sæt en bænk sko cubbies for siddepladser og lagring af støvler der kan ikke passe ind i cubbies. Køb to eller tre plast Rubbermaid placeringer og placere dem under bænken at bruge som en genbrugsstation. Bruge knager til paraplyer og frakker. Sted kurve på toppen af sko assistent at holde huer og handsker organiseret. Brug wire reoler til lagring af out-of-season bagværk.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com