Hvordan man opbygger en Ammans sko Cubby

March 15

En Ammans er virkelig en gave i ethvert hjem. Ammans giver dig et sted til håndklæde off en våd hund før det ryster ud dens pels på dine tæpper. En Ammans giver dig et sted at indeholde beskidte sko, støvler, regnfrakker og paraplyer før wearers traske gennem huset. Selvom Ammans er et sted, som tager en slå, behøver det ikke at ligne et sted, der er blevet ramt af en orkan. Du kan starte ved at organisere de mange par sko, som en Ammans indeholder ved at bygge en sko cubby, selvom du ikke har tømrerarbejde færdigheder.

Instruktioner

•Purchase seks til 16 trækasser. Hvad nummer du beslutter at bruge, bør det være et lige tal. De kan være de kasser, der bærer frugt eller andre produkter eller vintage trækasser. De skal være identisk i farve, størrelse og form.

•Stack dine kasser oven på hinanden, at skabe et kvadrat eller rektangel med bunden af hver Opret presset mod væggen, at skabe en åben cubby for sko og andre genstande. Beslutte, hvilken væg du ønsker at montere dem til i din Ammans og hvordan lav eller høj du vil have dem til at være. For eksempel, kan de starte i gulvhøjde, som en hylde, eller suspendere højere, hvilket gør dem tættere på øjenhøjde.

•Tryk på bunden af hver kasse mod væggen, holder den på plads med den ene hånd, presset mod indersiden. Negle hver kasse på væggen, slå et søm til de fire hjørner af hver. Fortsæt på denne måde, indtil du har naglet alle cubbies ind i væggen i en kvadratisk eller rektangulær dannelse.

Tips & advarsler

  • Du kan bejdse eller male cubbies før montering dem, hvis du vil tilføje et stænk af farve til væggen.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com