Hvordan man opbygger en arbejdsbænk med skuffer

April 15

Hvordan man opbygger en arbejdsbænk med skuffer

Der er intet bedre end en velkonstrueret workbench til at hjælpe dig med bygning og reparation af de ting, du behøver. Ud over et stort, rene, godt tændte arbejdsområde får en god workbench flere steder at gemme ting. Selv hylderne kan gemme mange ting, kan skuffer være meget bedre til at gemme mindre eller mere værdifulde elementer.

Instruktioner

•Klippe ramme for bænken ved hjælp af 2 x 4 tommer bestyrelser. Bore huller i enderne af brædderne og indsætte en skrue i hvert hul og skrue de tilstødende brædder sammen. Brug mindst to skruer for hvert fælles. Hvis du bruger en 4 af 8 fod plader af krydsfiner til toppen, derefter foretage en ramme af de samme dimensioner går rundt på undersiden af tabellen. Indsætte klammeparenteser i den tabel, der er af samme længde fra enderne som bredden af skuffer.

•Fasten benene på bordet, med 2 x 4 tommer boards som ben og skruer til skruer. Sætte øverst på rammen og søm det ned i skoven. Bænken er nu halv-færdig, og skal stå levelly sin egen.

•Klippe siden boards til skuffer og skrue, en af dem på et af benene. Hvis du planlægger at sætte skuffer på begge sider af bordet, derefter vedhæfte et bord til forben i hver ende, således at bestyrelser er flugter med forreste del af tabellen.

•Build skuffer til størrelsen du ønsker, skæring 1 x 4 tommer stykker af passende længde til siderne og fjerdedel-tommer krydsfiner til bunden. Fastgør skydere og hjul på sider per de instruks inkluderet med dem. Fastgør de andre boards til de midterste seler i tabellen beskrevet i slutningen af trin 1.

•Nail en tilbage på de side bestyrelser, der er knyttet til seler og ender. Skrue yderligere seler på bænk ben i gulvhøjde, så at den ene side af hvert sæt af skuffer er knyttet til tabellen på toppen og bunden.

•Sæt skuffer i brædderne, vedhæfter pladser pr retninger. Når du er færdig, skal du have én eller to komplette sæt af skuffer knyttet til en eller begge undersiden af tabellen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com