Hvordan man opbygger en Arbor for at dække et spabad

March 17

Hvordan man opbygger en Arbor for at dække et spabad

En arbor er typisk en fire-post udendørs struktur bygget til dekorative formål eller til dækning af sådanne ting som spabade, terrasser og møbler, giver skygge og beskyttelse fra regnen. Dorne typisk er forholdsvis lille og kompakt, med stillinger i hvert hjørne, åben "vægge" og tag snøret med vinstokke og/eller spær. Placere en arbor over dit spabad vil beskytte det mod faldende blade og give nogle personlige oplysninger fra naboer. Opbygning af en arbor er tidskrævende og fysisk krævende, men hvis du arbejder effektivt, det kan gøres på en enkelt dag.

Instruktioner

•MAP ud af den rektangulære område omkring dit spabad hvor vil din arbor skal placeres. Nemlig indeværende lede, en simpel 3-mund-ved-5-fods arbor vil blive bygget, men målingerne kan ændres efter behov (de udhængende bjælker faktisk udvider arbor til 4 fod ved 6 fod.) Brug dine T-square og målebånd for at sikre, at hjørnerne er fastsat til 90 grader.

•Sæt din fire indlæg baserer på hjørnerne af din rektangel. Har dem peger udad, således at deres open slots vender væk fra hot tub.

•Kontrollér en mark i betonen hvor anchor bolt hullet skal gå--det er i den centrale hul af post base. Flyt post base ud af vejen.

•Brug din el-borehammer til at bore et hul i betonen hvor du tidligere har markeret. Sørg for at den borehoved, som du bruger er den samme diameter/størrelsen af anker-bolt, du vil bruge. Gør dette for hver hjørne. Erstatte post baser i deres rette steder.

•Sæt anchor bolt huller af post baser, og derefter ud i konkrete hullet. En gang i sted, bruge din topnøgle for at skrue det på plads - dette vil udvide spidsen af bolt, sikre det i sin rette tilpasning. Gøre dette med alle fire baser.

•Indstil en 6-mund-høj post i en af post baser. Brug dit niveau til at sikre, at det er lige op og ned, vinkelret på jorden. Når der er på plads, søm to seler på to sider af træ--skal de vinkel ud fra stillingen og tilsluttes to træ indsatserne i jorden, fast sikring indlæg på plads. Gentag denne proces for alle fire stillinger.

•Sæt din 6-fod, 6-tommer-af-6-tommer stråle på tværs af toppen af de to stillinger udgør den 5-fods side af din arbor ramme. Sørg for det niveau, og at der er 6 inches af overhæng på hver side af bjælken. Gøre dette to gange, én gang for hver side af arbor.

•Brug et 7/16-tommer bore bit gøre en 9-tomme hul gennem toppen af din bom, og lige ned til centrum af dit indlæg. Gør dette for begge stillinger som strålen hviler. Gentag denne proces for bjælken på den modsatte side. Alt i alt bør være boret fire huller.

•Sæt en vaskemaskine og en 10-tommer lag bolt i hvert af de huller, der er oprettet i trin 8. Bruge en skruenøgle til at stramme dem på plads.

•Sæt 6 4-fods spær vinkelret på tværs af to bjælker, 1 fod fra hinanden. De vil forbinde de to sider af arbor. Bruge et niveau og din T-square for at sikre alt er symmetriske.

•Again ved hjælp af en 7/16 tommer bore bit, bore en 6-tomme-dybe hul ned gennem hver af spær og bjælker. Gør dette på begge sider af hver af spær. Når du har fuldført dette trin, bør du have 12 huller boret ind i 6 spær.

•Sæt en spændeskive på hver af de 7-tomme lag bolte og skrue dem i hullerne oprettet i trin 11. Bruge en skruenøgle til at stramme dem på plads.

•Tilføj dit 2-tommer-af-2-tommer laegter: ved at lægge dem vinkelret til spær. Bruge så mange som du føler behov for, men 12 er normalt et godt antal for denne størrelse arbor. Plads dem ud jævnt, således at de er ca 4 inches fra hinanden. Du kan vedhæfte dem til spær, simpelthen køre 3-tommer skruer gennem lægter og spær.

•Fjern affaldstræ seler fra trin 6 og trække op træ indsatserne. Pletten/segl din arbor med træ fugemasse eller beskyttelse mod vejrliget lak. Dette vil holde træet fra rådnende eller vridning på grund af fugt og varme fra dit spabad. Lad det tørre, og Nyd din skraverede spabad.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com