Hvordan man opbygger en Arbor ud af cedertræer

February 6

Hvordan man opbygger en Arbor ud af cedertræer

Dorne har spillet en fremtrædende rolle i haven historie. Selv om de har udviklet sig over årene, holde alle Dorne fælles et simpelt skønhed, der tilføjer interesse i enhver landskab. Nogle holdere er omfattende, mens andre er almindeligt og grundlæggende. En rustik arbor er grundlæggende og kan være lavet af kviste og grene af forskellige træer. Cedertræer er holdbare og attraktive, hvilket gør dem et glimrende valg for en unik håndlavet arbor. Placer denne arbor ved indgangen til en have, eller bruge som et omdrejningspunkt.

Instruktioner

•Anvend en håndsav til at skære fire solide ben for arbor. De grene, du vælger for disse ben skal være robust og lige som muligt. Skær hvert ben til at måle omkring 5 fod lang. Skære mindst ene ende af hvert ben pænt så bunden af benene er flade.

•Klippe fire side stykker fra robust grene. Disse side-stykker skal måle omkring 4 fod lange.

•Sæt to ben parallelt med hinanden, og 4 fødder fra hinanden. Placer en side stykke 1 fod fra toppen af benene, og 1 fod fra bunden. Lægger begge side stykker på benene ved hjælp af to træskruer på hvert møde sted. Dette er en af arbor side strukturer. Gentag for at oprette den modsatte side.

•Spørg assistent til at holde en af side strukturerne oprejst med bunden af benene ned. Lean modsatte side strukturen mod et hegn eller mur. Spørge-assistenten til at placere side strukturen parallel til den modsatte side, og 4 fødder væk fra det. Placer et stykke skrot tømmer på tværs af de forreste ben i begge sider. Midlertidigt skrue bandage på plads til at holde struktur sammen. Gentag på bagsiden af arbor.

•Klippe fire mere robust grene, der hver 4 fod lang. Disse vil blive taget seler.

•Indstil rammen oprejst på alle fire ben. Placer en af de side stykker skære i det forrige trin på tværs af en for- og bagside ben på samme side. Bruge træ skruer til at fastgøre side stykke 3 inches under ben toppe. Gentag den samme proces for at knytte et side-stykke til forsiden, bagsiden og modsatte side af arbor.

•Klippe fire side seler fra cedertræ filialer måling 5 fod lange. Placer en af cross-seler i hele den ene side af arbor, så at den ene ende er rørende i højre side af det nederste side stykke. Anden enden skulle være rørende i venstre side af den midterste side stykke. Fastgør med træskruer. Gentag dette på samme side, men i den modsatte retning. Gentag med de resterende to seler på den modsatte side.

•Løsn de midlertidige seler lavet af skrot tømmer. Arbor bør kunne stå på sine egne nu.

•Klippe fem små stykker af cedertræ hver måling 4 fod lang. Disse vil blive taget ramme stykker. Placer to af tag ramme stykker sammen for at danne en vinkel. Justere vinklen, indtil basen måler 4 fod bred. Fastgør to vinkel stykkerne sammen med en træ skrue i centrum. Gentag med to af de andre tag ramme stykker. Opret de to vinkler. Placere dem så de sidder parallelt og 4 fødder fra hinanden. Sat den femte tag ramme brik på tværs af toppen af både vinkler og skrue på plads.

•Spørg assistent til at hjælpe dig med at indstille tag ramme på toppen af rammen arbor. De to vinkler bør være over forsiden og bagsiden af arbor. Lægger rammen tag arbor rammen ved at bruge træ skruer i hvert hjørne.

•Klippe 10 små stykker af cedertræ til at måle 4 fod lange. Disse er taget stykker. Adskille tag stykker lige, så du har fem for hver side af arbor. Placere en af tag stykker på en vinkel fra den øverste stykke på tag rammen til toppen af siden af arbor, og skru brik på plads. Gentag med de resterende fire tag stykker for denne side. Gentag på anden siden af taget.

Tips & advarsler

  • Plante klatring vinstokke omkring arbor og mulighed at dække arbor.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com