Hvordan man opbygger en arkitektonisk Site basismodellen?

January 4

Hvordan man opbygger en arkitektonisk Site basismodellen?

Modeller er uhyre vigtige for arkitekter. Tredimensionalitet af arkitektur kræver modeller til fuldt konkretisere et design. Før den arkitektoniske udformning er udført, konstruere arkitektoniske modelbeslutningstagere webstedet model. Mest materiale - og gang-intens element af modellens site er webstedet base. Der er flere måder at bygge et websted base, herunder ved hjælp af blokke af skum, krydsfiner eller gips, men den mest populære metode er lagdeling af flere ark af spånplader at konstruere en områdeplan topografi. Dette er afsluttet ved skæring spånplader ark til at matche højdekurver på en bebyggelsesplan.

Instruktioner

•Scale områdeplan med konturer til den ønskede omfang af webstedet. Brug en kopimaskine til at ændre skalaen.

De fleste kopimaskiner kan kun øge den tegning størrelse med 200 procent, så skal du måske kopiere kopier for at opfylde de ønskede omfang. For eksempel en 1 tomme er lig med 40 fods tegning, der skal udvides til at oprette en 1 tomme er lig med 8 mund site model bliver nødt til at blive blæst op af 500 procent og kopieret tre gange--med kopimaskinen størrelses begrænsninger, 200 procent gange 200 procent gange 125 procent svarer til 500 procent. Så de første eksemplarer vil blive skaleret med 200 procent, de anden kopier vil blive skaleret 200 procent, og de tredje kopier vil blive skaleret 125 procent, at skabe en arbejdsplads plan blæst op til 1 tomme er lig med 8 fod.

•Tape de skalerede kopier sammen for at skabe en fuld websted planer med konturer.

Du bør give mulighed for en lille mængde af overlapning for kopier til præcist skildrer konturer og andre elementer af bebyggelsesplan.

•Brug den tapede, skaleres bebyggelsesplan som en skabelon til at skære hjemmeside basismodellen.

Bruge spånplader, der er tyk nok til at præcist skildre højdeforskel på højdekurver. Hvis spånplader ikke er tyk nok, interpolere site planen konturer ved at tilføje nye, mellemliggende konturer, der præcist afspejler tykkelsen af spånplade for en given skala. Hver af disse nye konturer skal være samme afstand fra de andre højdekurver til at oprette en nøjagtig interpolation.

•Klippe spånplader langs højdekurver afbildet på de kopierede bebyggelsesplan. Brug en kniv med en skarp, nye blade og Udskift knivene ofte. For nøjagtigheden, skære den kopierede bebyggelsesplan såvel som spånplader, hvis du vil indeksere hver contour uden fejl eller udeladelser.

Nogle arkitekter foretrækker at ujævnhederne spånplader gennem bebyggelsesplan, sporing højdekurver med en pin eller pounce hjul. Arkitekten derefter skærer spånplader langs de stiplede linjer.

•Kontroller spånplader contour site planen lag er stablet korrekt, som de er skåret. Afhængigt af pisterne og topografi bebyggelsesplan, kan du have et par lag eller flere hundrede. Være tålmodig og ændre dine vinger ofte.

•Glue i stablet lag sammen, og lad de forsamlede lag skal tørre natten over.

Bruge lim sparsomt, og foretrækker du måske at klemme de lag at sikre det våde spånplade ikke bøje eller bøje.

•Anvend en skarp kniv til at skære fodspor af dine arkitektoniske design og omkringliggende bygninger ud af tørrede site model base. Skære fodspor vil kræve flere gennemkørsler af klingen, så forbliver patienten og forsøge ikke at gøre omstrejfende nedskæringer i modellen site.

Site vegetation kan modelleres ved hjælp af basswood, model træer eller udklip fra buske. Du kan være nødvendigt at bore huller i stedet model at sætte basswood eller udklip.


© 2018 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com