Hvordan man opbygger en badeværelse bordplade

April 27

Af alle de ting, du har i et hus, er en ting der aldrig synes at være nok plads på køkkenbordet. Dette er især tilfældet i badeværelset. Der er flere måder, du kan bygge et badeværelse køkkenbordet i et forsøg på at gøre det både pladsbesparende og praktisk. Når du lærer grundlæggende, er det kun et spørgsmål om måling og opbygge typen af badeværelse køkkenbordet du har brug for.

Instruktioner

•Indstil bordet så hegnet på 36-inches over vingen. Placer krydsfiner på tabel saw og skære det på tværs af korn. Næste, angive tabel saw hegnet på 21-inches og rip den største af de to stykker du lige lavet med din crosscut. Dette bør give dig et stykke krydsfiner, som måler 21-af-60-tommer.

•Indstil bordet så hegnet på 1½-inches. Fra venstre over 60-tommer stykke krydsfiner, rip to stykker på denne måling. Dette vil være kant til din bordplade.

•Applicer lim til en af de flade sider af de 60-tommer stykke kantning, vend det og placere det på en af de lange kanter på køkkenbordet. Fastgør det med boks negle.

•Measure og skær to stykker af kantning 19½-inches lang fra den resterende kant du skære i trin 2. Anvende lim til en flad side til disse, placere dem i begge ender af køkkenbordet og sikre dem med boks negle.

•Sand 60-tommer kanten med slibning blokken til at være sikker på at kantning og køkkenbordet er flush. Placér plastik laminat 2-af-60-tommer langs den forreste kant, ansigt ned. Dernæst gælde kontakt cement til den forreste kant af køkkenbordet kun. Gælde ikke kontakt cement plastik laminat endnu.

•Applicer en anden frakke af kontakt cement udkanten træ efter det første lag er tørt. Nu gælde kontakt cement til bagsiden af den 2-tommer plastik laminat.

•Tillad både til at tørre til en klæbrig føler. Når de er tacky tør, omhyggeligt placere den plastik laminat på den forreste kant af køkkenbordet og tryk det let ned sin front med hammeren. Dette vil sikre en god obligation.

•Starting på den øverste overflade lige række afkrog, placere bunden af routeren mod forkanten af køkkenbordet og tillade router smule at skære laminatet den fulde længde af køkkenbordet. Næste, start på den nederste side fra venstre og arbejde til højre for at afskære overskydende plastik laminat. Være visse ikke at gå for hurtigt som kan det chip laminatet. Sand øverste kant med bælte sander, vend at køkkenbordet og bælte sand nederst side. Det er nu klar til at anvende overflade countertop materiale.

•Sæt den 22 x 60 tommer plastik laminat ansigt ned på en glat overflade. Anbring den ikke på den træ bordplade. Næste, anvende en god pels kontakt cement til træets overflade af køkkenbordet. Lad dette være tørre. Derefter, anvende en anden frakke på træets overflade af køkkenbordet og en første pels på bagsiden af laminatet. Når den kontakt cement er tacky tørt, sted ¾ af ¾-tommer tømmer til træets overflade og sat det plastik laminat på toppen af tømmer.

•Tag tømmer brikkerne én af og lad den kontakt cement gået sammen om at danne en god obligation. Rute overskydende laminatet og fil kanter med en fil for at fjerne de skarpe kanter.

Tips & advarsler

  • Bær altid sikkerhedsbriller, når routing plastik laminat. Vent, indtil den komplette køkkenbordet er bygget før rengøring off overskydende kontakt cement med en ren klud og Naphtha.Make sikker på, at lejer i router bits række gratis før routing laminat for at undgå at brænde kanterne. En bordplade, der giver mulighed for en vask er bygget på samme måde, bare udskæring træ til vask før du anvender kontakt cement.
  • Efterlad ikke elværktøj uden opsyn. Ikke anledning til blade af tabel saw nogen højere end nødvendigt for at gøre cut. Ikke anvende kontakt cement i og gjort ventileret område eller i nærheden af åben ild.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com