Hvordan man opbygger en bænk til en Walk-in bruser

February 27

Walk-in showers er en funktion i mange hjem. De er især populære i nybyggeri og ombygninger projekter. Fejl i de fleste walk-in bruser design mangler et sted at sidde. Når en person, der især unge eller ældre, eller en person med et handicap, bruger faciliteterne kan dette udgøre et problem. En bænk er den perfekte løsning. Du skal bruge noget små og i stand til at blive udsat for fugt. Her vil du lære at lave en kompakt, vandtæt bænk til din bruseniche.

Instruktioner

Hvordan man opbygger en bænk til en Walk-In bruser

•Brug din nedstryger til at skære 10-fods PVC stykker i tolv stykker 24 inches lang tid for din ramme. Skær 12 stykker af din 10-fods PVC i tolv stykker, der er 30 inches lang.

•Lay ud af fire af din 24-tommer sektioner ind i et kvadrat med fire af dine vinkel led i hjørnerne. Brug din sandpapir til ruff op enderne af din 24-tommer PVC stykker og indersiden af din vinkel leddene. Tørre væk enhver støv eller snavs fra enderne og vinkler. Enden af en 24-tommer stykke og anvende din primer på de 2 inches, der vil passe ind i leddet. Anvende primer på indersiden af den tilsvarende vinkel hul. Efter 30 sekunder anvende lim til begge disse stykker og skub i slutningen af din 24-tommer stykke ind i vinklen. Gentag hele vejen rundt om din square, indtil alle fire stykker er forbundet med vinkler. Sørg for at opbevare al i de tredje indløb af din 3-vejs vinkel leddene peger opad.

•Build en anden square fra fire flere stykker af 24-tommer PVC og dine andre fire vinkel leddene. Ren, prime, og klæb hver brik for at forbinde dem sikkert. Brug din sidste fire sektioner af 24-tommer PVC til at afslutte terningen ved rengøring, grunding og lime dem ind i en af dine firkanter, forlader de nye tilføjelser peger opad. Ren, prime, og lim de øvre ender af disse stykker og de åbne ender af dine andre pladsen så passe dem sammen. Dette vil give dig en åben, komplet terning.

•Find midt i toppen af din terning og sted, en af din 30-tommer PVC stykker til hver side af denne midterlinien. Brug din boremaskine til at lave et hul ned til slutningen og helt igennem 30-tommer længde og den øverste stråle af kuben. Installere et lag bolt gennem dette hul og placere en skive og møtrik for enden. Spænd møtrikken hånd stramt. Bore og installere en bot på samme måde i anden enden. Gentag denne proces for at installere alle tolv af din 30-tommer stykker til at oprette din plads.

•Brug din skruenøgle til at stramme alle nødder på din lag bolte. Placer bænken i dit brusebad og nyde.

Tips & advarsler

  • Elværktøj og kemikalier kan være farlige. Læs og følg alle producentens anbefalinger. Bære alle sikkerhedsudstyr for at undgå skade. Dette projekt skal gøres enten udenfor eller i et åbent, godt ventileret område.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com