Hvordan man opbygger en bænk ud af hockeystave

October 31

Hockey træpinde med revne eller revnet klinger ofte er kasseret til fordel for enten købe en ny klinge eller opgradere til en moderne komposit-baserede stick. Den brudte sticks maj, dog, blive brugt til at tjene et par grundlæggende funktioner, hvoraf den ene er at give en råvare for at gøre en bænk. En grundlæggende bænk fra hockeystave kan tilføje en lille indretning til værelse eller den af hockey fan, samt tjene en utilitaristisk formål.

Instruktioner

•Lay en hockeystav på tværs af de to savbukke så bladet hænger over kanten.

•Sæt ni andre pinde ved siden af hinanden for at danne sæde for bænken. Hvis du bruger en blanding af både højre - og venstre-kurve pinde, lå en pind med modsatte kurven for den første pind i anden retningen; derefter placere fire mod højre sticks tæt ved siden af de første mod højre sticks, og placere fire mod venstre sticks tæt ved siden af den første mod venstre pind. Hvis bruger alle samme kurve pinde, skal du placere alle 10 pinde tæt ved siden af hinanden med kurver vender i samme retning. Wrap et band af hockey tape omkring begge ender af pinde til flok dem tæt sammen.

•Saw vingerne off alle pinde.

•Lay en pind vinkelret på tværs af højre og venstre enderne af stick sæde, i nærheden af hvor du har placeret band hockey tape. Så butt og blade udgangen fra stick, så du er tilbage med et skaft, der kører perfekt mellem forsiden og tilbage stikker der danner sæde. Skrue stick akslen på plads, ved hjælp af en træ skrue pr. hver af de 10 pinde, der udgør plads. Gentag proceduren for at placere fem flere stick skafter på sædet, afstand mellem dem omkring 6 inches fra hinanden før skrue dem i.

•Tag bands af båndet; skruet på skafter vil holde sædet sticks sammen.

•Measure og skære skafter af otte sticks til 40 inches i længden (ca halvdelen af længden af den gennemsnitlige stick). Kassér bladet enderne af pinde. Adskille de otte pinde i fire sæt af to. Skrue hvert par sammen med fem-seks træskruer; disse vil være bænk ben.

•Sæt toppen af hvert ben op på hvert hjørne af sædet og skrue to eller tre skruer ned i toppen af hvert ben til at sikre dem på plads.

•Saw vinger fra to pinde og skru skafter på ben - ene ende af hver aksel i et forben, og ene ende i en ryg ben--at skabe ekstra benstøtte til bænken.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com