Hvordan man opbygger en bærbar køkken ø ved hjælp af underskabe

March 1

At have et køkken kabinet, der kan flyttes på vilje er en nice feature i ethvert køkken. Det giver dig mulighed at maksimere den gratis plads, uden at give afkald på den plads, du har brug for i køkkenet. Du kan bruge næsten ethvert køkken underskab og tilføje hjul for at gøre det bærbare. Husk dog at køkken frysere er en bestemt højde, så ikke gøre det ubehageligt at bruge ved at hæve det for højt når hjulene er sat på.

Instruktioner

Tilføje hjul til et køkkenskab

•Til denne installation, skal du vælge et hjul, der er mellem 2 og 3-1/2 inches i totalhøjde, herunder akslen. Til de fleste formål, vil en gummi-hjul hjul arbejde mere pålideligt på et hårdt køkkengulvet. Undgå hårde hjul, der vil mar eller ridse gulvet. Metal skaft hjul kan stå op til tunge træning, så hvis køkkenskab base er meget tung, planen for hjul, der kan tage belastningen.

•Lay køkken kabinet på sin side eller bagsiden. Klip 2 stykker af 2 x 2 til at matche indvendigt dybde af kabinet bunden. Anvende trælim på ét ansigt for hvert bord, og montere dem langs den indvendige kant af hver side af kabinettet. For bunden fordybningerne større end 4 inches dyb, vil disse stykker skal monteres ved at knytte gennem forreste og ryg i stedet. Bunden af disse stykker bør være monteret 1/2 til 1 tomme mindre end højden af en caster hjul. Bemærk, at dette er kun påkrævet for kabinetter med en forsænket bunden dybde af mindst 3 inches.

•Hvis base køkkenskab blev bygget for at butt mod en væg, bagsiden bliver ufærdige. Dække det med det samme materiale som de andre tre sider. I mange tilfælde kan det være mere realistisk at refinish hele kabinettet, for at få et ensartet udseende. Også kan du tilføje hjørne trim eller andre dekorationer til at tilpasse kabinet, som værende bærbare vil gøre det meget mere synlig.

•Measure 1 1/2 tommer i fra hver ende af brædderne monteret i trin 2. Bor et hul til at matche længde og diameter på caster skanken. Skaftet skal passe hullet stramt. Hvis det er for løs, wrap skaft med elektrisk tape til at udvide diameter. Hvis du ikke skulle installere stykker i trin 2, bore huller i den samme omtrentlige plads i nærheden af hver af de 4 hjørner af kabinettet. Indsæt en caster skaft i hvert hul. Meget forsigtigt trykke det på plads, hvis det er nødvendigt.

•Strømforbrug i standby kabinet opretstående. Tilføje 3 skruer langs længden på hver af de stykker, der er installeret i trin 2. Underskab bør stå kun 1/2 til 1-1/2 inches højere, end det gjorde før hjul blev sat på, og hjulene skal være næsten helt skjult under skabet. Skubbe den for at sikre den sidder niveau. Hvis det er nødvendigt, skal du tilføje skiver til hjul aksler til det niveau.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com