Hvordan man opbygger en bagvendt tomat plantageejer

January 7

Du vil lære hvordan man opbygger en bagvendt tomat plantageejer ved hjælp af elementer, du sikkert allerede har, såsom plast gallon kander. Mælk kander vil ikke være hensigtsmæssige, da de ikke er robust nok. En gallon eddike kande eller lignende type ønskes. Være sikker på, at den oprindelige beholder kun blev brugt til at gemme mad-grade produkter.

Instruktioner

•Klippe toppen ud af en robust gallon kande, forlader så meget højde som muligt. Bruge en boks kniv eller saks.

•Punch fire huller omkring toppen, fordelt jævnt omtrent 1 tomme fra toppen af kanden.

•Drill eller skåret ud af en åbning i bunden af kanden ca 2 til 3 inches i diameter.

•Klippe nylon reb (fire lige store stykker) ca 3 fod lange. Øverst på kanden tråd hver stykke nylonreb gennem hvert hul udefra, og placere en skive på indersiden. Gevind reb gennem vaskemaskinen, og binde en dobbelt knude på indersiden. Gentag, indtil alle fire stykker reb er sikret på indersiden af kanden.

•Sæt rod del af din tomatplante op gennem hullet i bunden af kanden. Forsigtigt tilføje pottemuld omkring rødderne, pakning let for at sikre anlægget. Fortsætte med at tilføje pottemuld, indtil din container er fyldt. Dette er lidt akavet, fordi du er nødt til at holde beholderen i den ene hånd mens fylde beholderen med jorden for at undgå skade på anlægget.

•Tie fire stykker reb med knuder de løse ender til at danne hanger til plantageejer. Binde disse med et dobbelt knude, trække stramt.

Hæng plantageejer, og vand grundigt. Tilføje et vandopløseligt vegetabilske fødevarer (Miracle vokse eller lignende produkt) til første vanding og månedlige derefter at forsyne planten med tilstrækkelige næringsstoffer. Kontrollere jorden ofte; tillader ikke det at blive for tørt eller planternes vækst vil blive hæmmet. Et lag af sphagnum kan føjes til at styre fordampning af fugt fra plantageejer.

Tips & advarsler

  • Kontrollere jord ofte for tørhed, og vandet når det kræves. Over vandet ikke eller plantens rødder vil udvikle rot. Hvis du placerer sphagnum i toppen af plantageejer, skåret en plastik låg til at passe på toppen af beholderen eller fuglene kan forsøge at indlejre der. Låget fra en dåse kaffe vil være tilstrækkelig.
  • Brug ikke kander, der tidligere har indeholdt nogen giftige produkter, såsom forruden sprinklervæske.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com