Hvordan man opbygger en balje boks til en Drop-In balje

February 14

Hvordan man opbygger en balje boks til en Drop-In balje

Uanset hvilken type af karret, du installerer, skal der være en slags bundramme sted at bære vægten af karret. Ud over at hjælpe støtte karret, rammen fungerer som en base for finish materiale, du planlægger at installere på forsiden badekar område og på toppen af dæksareal, såsom keramiske fliser eller skifer Natursten fliser. Det overordnede princip om at opbygge et badekar ramme er det samme som enhver anden form for kasse ramme, kræver kun grundlæggende snedkeri viden, færdigheder og værktøjer.

Instruktioner

•Measure højde af karret og føje mindst 3 inches til denne måling, så du har plads til at sætte karret i mørtel efter rammen er klar. Også tilføje mindst 6 inches på hver side af dybde (front til bag område) så du har ekstra plads på toppen af karret dæk til flise eller andre færdig elementer. Længde af karret, enten tilføje en ekstra 6 inches på hver side eller køre frame væg til væg, hvis du har en allerede foretaget kabinet.

•Klippe din two-by-fours ned til størrelse med cirkulæret så. Markere stykker med et målebånd, blyant og square. Du har brug for fire two-by-fours langs bunden af rammen, fastsat på deres sider, således at den 4-tommer bredde spænder over gulvet. Forberede en anden fire stykker på den øverste del af rammen. Du vil også brug for fire stykker til i siderne og fire stykker for forsiden og tilbage. Skru dit gulv stykker ned i undergulvet.

•Klippe ned din lodret støtte stykker. Disse skal placeres hver 16 inches rundt hele badekar rammen, ligesom væggen studs. Skær et passende antal baseret på størrelsen af din balje i højde afhænger af størrelsen af din balje. Husk at din øverste og nederste ramme stykker tilføje 4 inches af samlet højde til din balje dæk, så skære din lodret understøtter i overensstemmelse hermed.

•Skru din lodret støtte stykker på nederste støtte stykker. Start med hjørne stykker og vedhæfte dem til væggen studs samt bunden understøtter. Orientere skruerne i træ med en 45-graders vinkel. Derefter indstille din top støtte stykker på toppen af de lodrette støtter. Brug niveau til at guide din placering og holde tingene plumb. Derefter skrue de øverste stykker af rammen (som er den samme størrelse som bunden stykker) i de lodrette støtter og ind i væggen studs eventuelt med 3-tommer skruer.

•Measure bredde, længde og dybde i din balje dæk øverst og overføre disse målinger til stykke krydsfiner. Skære det ned til størrelse. Anvende trælim på toppen af rammen træ dæk og placere krydsfiner plade på plads. Skru den ned på rammen med 1 1/2-tommer træ skruer. Bruge en rundsav til at skære ud af krydsfiner ifølge dimensionerne af dit badekar.

Tips & advarsler

  • Du kan fordoble udformningen, hvis du vil føje ekstra støtte. Grunden til at du bygge karret et par ekstra inches høj er at sikre, at der er plads til mudder mørtel skal placeres under karret under sin installation til at bære vægten af karret, når det er fyldt med vand. De ekstra facial dimensioner giver plads til fliser eller andre materialer, finish. Du kan justere disse som du ønsker hvis du bare vil ramme stort nok til at understøtte badekar uden nogen ekstra plads.
  • Bære sikkerhed gear, når arbejdet med elværktøj.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com