Hvordan man opbygger en balje Surround

April 26

Ligesom køkkenet, badeværelset er ofte en af de mest anvendte områder i hjemmet, og efter tid, kan det helt sikkert vise, det er alder. Det er let at bringe nyt liv til dit gamle badeværelse bare ved at installere et nyt badekar surround.

Instruktioner

Hvordan man opbygger en balje Surround

•Sæt et lag aviser, pap eller et par håndklæder i bunden for at undgå skader på badekarret fra faldende værktøjer eller snavs. En gammel tæppe kan arbejde så godt. Tag eksisterende vandhaner og armaturer med en svensknøgle eller en skruetrækker. Hvis du har tænkt på geninstallere disse elementer, læg dem på et sikkert sted sammen med alle skruer og pakninger, der er fjernet.

•Få slippe af enhver eksisterende væg fliser eller omgiver. Skrabe ned sidesten mørtel eller lim med en spartel. Hvis der er nogen rådnet eller blødt træ eller backer, reparere det efter behov. Sørg for der er ingen ru, sunkne eller fugtige områder tilbage. Glem ikke at fjerne enhver resterende caulking eller mørtel hvor gamle dæksider mødte karret. Hvis det er nødvendigt, ren den større faldne snavs fra bunden af karret uden at fjerne det lag, der blev sat til beskyttelse.

•Opret en guide til at hjælpe med at placere vandhaner. Brug pap, der fulgte med surround. Hold det mod væggen hvor vandhaner er placeret og gøre en mark på midtpunkt hvor varerne vil holde ud gennem væggen. Tegne en cirkel er lig til omkredsen af din vandhaner og/eller håndtag omkring center mark. Bruge en hobbykniv til at skære huller i pappet. Sætte pappet tilbage op mod væggen og dobbelttjekke at skabelonen er korrekt. Hvis det ikke er, rette efter behov. Derefter bruge karton som en guide til at markere huller i den faktiske surround. Bruge øvelsen til at lave en forret hul og jig eller hul så for at skære cirkler.

• "Tørre pasform" brikkerne sammen ved at placere på den placering, de vil være installeret for at sikre, at de vil passe. Bære handsker, når du placerer paneler for at undgå skade. Kontroller, at alle stykker plumb og niveau. Du kan være nødvendigt at trimme et stykke, så det passer. Da skærende værktøjer og metoder vil variere alt efter den surround, der blev købt, er det bedst at henvise til producentens instruktioner for flere detaljer om trimning.

•Fjern alle de stykker, der var "tørre pasform." Sørg for at Bemærk hvilket stykke installeres hvor. Derefter anvende eventuelle nødvendige klæbemidler. Vær opmærksom på længden af tid eksponering for limen hærde ordentligt. Vedhæfte panelerne i den rækkefølge, der fremgår af vejledningen. Brug tape hvis det ønskes for at hjælpe med at holde panelerne på plads indtil de klæbende sæt.

•Tillad mindst 24 timer for limen tørre (eller mere afhængigt af det mærke, der blev brugt). Geninstallere den tidligere vandhaner og armaturer eller installere nye. Med en tør klud aftørre nogen fingeraftryk eller affaldsmateriale venstre fra byggeri og derefter caulk alle sømme. Tillad caulk, masser af tid til at tørre før brug.

Tips & advarsler

  • Læs alle producentens anvisninger. Plan for en alternativ Badeanstalten. Har en hjælper.
  • Have rigelig ventilation ved brug af klæbemidler. Holde børn og kæledyr ud af arbejdsområdet.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com