Hvordan man opbygger en bambus tomat bur

June 10

Hvis du ønsker at høste de bedste tomater, få dem fra jorden og ind i en tomat bur. Vokser dine tomater i et bur øger dine chancer for høst tonsvis af saftige, modne tomater, fordi de er mindre tilbøjelige til at rådne og svampesygdom-- og det er lettere for sollys at nå frugt--hvilket betyder de modnes op hurtigere. Du kan købe tomat bure eller selv lave din egen ud af wire mesh, men jeg tror, denne enkle bambus bur er smukke, funktionelle og let at bygge. Her er hvordan.

Instruktioner

•Find en flad overflade at arbejde på som en indkørsel eller et stort arbejdsbord. Tag to af de 6-mund-lange bambus pæle og lægge dem side-by-side, afstand mellem dem 3 fødder fra hinanden. Opret den første side af buret ved at lægge et kortere stykke af bambus vandret langs toppen af de to længere bambus pæle (det skal ligne et trin på en stige). Sørg for at "rung" er lige og niveau. Vedhæfte den rung til hver bambus Pol med zip uafgjort, og sørg for at cinch slips ned meget stramt.

•Measure 20 inches ned fra det første trin og Vedhæft det andet trin til bambus polakkerne ved hjælp af zip bånd. Gentag dette trin med det tredje trin (det vil være 40 inches ned fra det første trin).

•Du har nu én side af bambus tomat bur komplet. Det skal ligne en bambus stigen med ekstra plads mellem den tredje rung og bunden af stigen. Gentag trin 1-3 for at opbygge den anden side af buret.

•Nu er det tid til at afslutte bur i haven. Plante din tomat sætteplante. Derefter placere en af stigerne 18 inches foran tomat. Drive benene på stigen i jorden, og sørg for, at det er stabil og niveau. Derefter tage den anden stigen og placere den 18 inches fra bagsiden af tomat. Skub stigen ned i jorden, således at det er samme højde som den første stigen. Stigerne skal nu står over for hinanden, fordelte 3 fødder fra hinanden med tomat i midten.

•En komplet bur ved at knytte de to stiger sammen med de resterende 38 tommer lange bambus trinene til at danne en kube. Sørg for at vedhæfte side trin, så de line op så tæt som muligt med trin på stigerne. Bruge de resterende zip bånd til at fastgøre trinene, Sørg for at phono dem ned meget stramt.

Tips & advarsler

  • Du kan skære mindre diameter bambus pæle med bypass grensakse. En håndsav virker ofte bedre for større diameter polakker.
  • Når du vedhæfter side trinene er det nyttigt at have en anden person på hånden for at holde dem på plads, mens du cinch dem på med kabelbindere.
  • Brug dette bur til at støtte mindre tomatplanter cherry, Roma og indsætte sorter og gårdhave tomater. Store, tunge bøf tomatplanter kan overvælde dette bur.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com