Hvordan man opbygger en Benchless picnicbord

October 22

Hvordan man opbygger en Benchless picnicbord

Udformningen af mange picnic tabeller kan forhindre personer, der bruger mobilitet enheder fra at bruge dem med nogen grad af komfort. En no-bænk picnicbord er ideel til store grupper og sikrer, at alle kan sidde ved bordet uanset mobilitet status. Tabellen er ideel for måltider i buffet-stil. Trade-off er behovet for at levere stole til alle, hvis du ønsker en sit-down måltid.

Instruktioner

•Kontroller 2 tomat stakes 48-inches lang mindst 12 inches ned i jorden, 12 fod fra hinanden. Strække sejlgarn mellem dem for at markere en lige linje. Klip 4 - 6-tommer post i tre lige 5-fødder sektioner.

•Anvend en magt snegl til at grave tre huller 2-fødder dyb med en 15-tommers diameter, i en lige linje fra midtpunktet af hver post hul til midtpunktet af den næste, 5,5 fødder ud over center pege på center punkt.

•Sæt én post i hvert hul og opfyldning det med flad, skarp-sidet grus. Bland beton ifølge pakke retninger og udfylde det hul, mounding beton lidt for at tilskynde vandafstrømning. Sørg for at indlæg er lodret og toppe af hvert indlæg er plan med hinanden ved at hænge en plumb bob fra et vaterpas. Justere post positioner, indtil de er både lodrette og niveau.

•Lay 5 længder af 2-af 12-tommer af 12-fødder stock tømmer ved siden af hinanden på arbejdsbord eller på tværs af et par af savbukke, med deres 2-tomme sider at røre. Lægge 2 - af 2-tommer ved 4-fødder stykker af stock tømmer på tværs af alle fire boards, 6 inches fra hver ende. Lå en tredje stykke 2 - af 2-tommer tømmer på tværs af midtpunktet mellem dem på hver ende.

•Clamp hver ende af hver 2-2-tommer Board til de større boards. Bore 1/2-inch huller langs de 2-tommer boards, centreret på hver af de større boards.

•Sæt 1/2-inch diameter hul fender skiver på hver bolt. Tryk 1/2-inch diameter bolte igennem fra hvad vil være bordplade, gennem de større boards og mindre bestyrelser. Tilføje en anden fender skive og en acorn møtrik. Hånd spænd alle nødder. Dette er din picnic bordplade.

•Sæt picnic bordplade over tre stillinger så center bestyrelsen løber på tværs af toppen af hver post, og så hver cross bandage hviler på toppen af en post. Bore 1/2-inch diameter huller gennem den bordplade i midtpunktet af hver enkelt post og indsætte 1/2-inch diameter, 6-tommer lang lag bolte i hvert hul. Lag bolte ligne overdimensionerede skruer og er strammet med en bred, flad-head skruetrækker. Spænd alle bolte og møtrikker langs hver cross bandage én ekstra twist med en skralde svensknøgle.

Tips & advarsler

  • Udformningen af denne tabel er i overensstemmelse med universelt Design principper 1 og 7. Princip 1 er rimelig anvendelse og princip 7 om størrelse og plads til tilgang og anvendelse. Denne tabeldesign, "Provide(s) de samme midler til brug for alle brugere... (og) avoid(s) adskillelse eller stigmatiserende brugere." Designet giver også plads ".. .til tilgang, reach, manipulation og brug uanset brugerens kropsstørrelse, kropsholdning og mobilitet. (It) giver en klar sigtelinie til vigtige elementer for en siddende eller stående bruger... gør nå til alle komponenter komfortable for enhver bruger, siddende eller stående (og) giver tilstrækkelig plads til brug af hjælpemidler eller personlig assistance (Reference 2). "

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com