Hvordan man opbygger en bevægende køkken Bar

July 4

Hvordan man opbygger en bevægende køkken Bar

For mange husejere er at have et køkken bar en nødvendighed for underholdende venner og familie. Hvis du ikke bruger din bar ofte, men kan det tage op værdifuld plads i dit køkken. Den simple løsning på dette problem er at opbygge en bevægende køkken bar. Ved at bygge en bar på hjul, kan du flytte det til den ønskede position under middagen eller cocktailparties og hjulet det ud af vejen når den ikke er i brug.

Konstruere basen

Når du bygger en brugerdefineret køkken bar, har du frihed til at designe og konstruere basen, men du vælger. Du kan bygge det ved hjælp af en grundlæggende kabinet design med hylder og døre, eller du kan overlade det åbne i stil med en køkken ø vogn. For at gøre processen med at opbygge din egen køkken bar lettere, overveje nyorientering et gamle kabinet. Bare Vælg et kabinet af den ideelle størrelse og form for din bar og tilføje en bar øverst.

Tilføje hjulene

Før du tilføjer bar top, vedhæfte de hjul, der vil gøre dit køkken bar til en bevægende bar. Vælg fire kabinet hjul i passende for din fryser størrelse. Dukanvedhæfte hjulene dreje kabinettet og installere en caster på undersiden af kabinettet i hver af de fire hjørner. Du kan vedhæfte hjul, predrill huller ved hjælp af en boremaskine og sæt skruer forsynet med hjul i huller gennem hjul og spænd dem i hånden. Hvis dit kabinet har ben, tillægger hjul direkte i bunden af benene.

At vælge en Bar øverst

Brug en plan for at kontrollere, at toppen af kabinettet er flad. Hvis overfladen er ujævn, skal du muligvis bruge et fly til det niveau. Vælg et materiale til brug for din bar top og har det skæres til den ønskede størrelse på din lokale hjem forbedring butik. Materialer, der fungerer godt for bar toppe inkluderer hardwood, slagter blok, glas og granit. Baren top bør overlapper kabinet kanterne.

Efterbehandling

Vedhæfte baren øverst. Lås hjul, hvis det er muligt at holde regeringen i at bevæge sig og derefter lægge bar top direkte på toppen af kabinettet. Tjek for at være sikker på, bar er top centreret over kabinettet ved hjælp af et målebånd til at kontrollere overhæng på alle fire sider. Engang bar top er i den korrekte position, drev træskruer gennem indersiden af kabinettet og til undersiden af hårdttræ eller slagter blok bar toppen. Du bliver nødt til at åbne kabinettet døren for at opnå dette. Hvis du bruger et glas eller granit bar top, skal du bruge en boremaskine med en murværk smule til predrill huller på undersiden af bar top og derefter køre murværk skruer gennem indersiden af kabinettet.

Ved hjælp af Bar

Bruge den kabinet plads hen til opmagasinere spiritus flasker, drikke blander og ekstra briller. Du kan vælge at bruge værktøjslinjen top som en overflade til at blande og serverer drinks. Eller hvis du foretrækker at lade dine gæster tjene sig selv, kan du blot arrangere indstillingerne tilgængelige drink på baren øverst for nem adgang. Efter festen, blot gemme elementerne i kabinettet og hjul i baren i et hjørne eller skab, hvor det vil være af vejen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com