Hvordan man opbygger en Bikram værelse

November 6

Hvordan man opbygger en Bikram værelse

Bikram er en form af hatha yoga, praktiseret i værelserne så varmt som 149 grader Fahrenheit; Det er en 105 graders temperatur med 60 procent fugt. Hvis du ønsker at bygge et værelse i hjemmet til praksis Bikram, er varme nøglen; så er sikkerhed. Da hedeslag er en potentiel bivirkning af hot yoga, er at have ressourcer ved hånden til at køle ned et vigtigt element i at skabe en Bikram plads.

Instruktioner

•Vælg en beliggenhed tæt på en varmekilde. Du kan oprette en midlertidig praksis placering i dit badeværelse. Forvarm værelse med en plads varmelegeme, fyld karret med varmt vand og gør det muligt at sidde for at holde temperaturen og luftfugtigheden høj. For at opbygge en dedikeret plads til Bikram, vælge et værelse uden kladder eller utætte vinduer og med en tilstødende badeværelse. Placer en plads varmelegeme i rummet for at styre temperaturen og fyld en balje med varmt vand og lad det sidde. Lade døren stå åben og varmen vil flygte ind i din praksis placering.

•Fastsætte plads omkring en lettilgængelig flugtvej. Hvis du bliver overophedet i praksis, skal du forlade rummet for at køle ned hurtigt. At de-clutter din plads og gøre sikker på exit døren er ikke stiv og ikke udgør en hindring for at komme ud af varmen.

•Sæt en hylde langs den ene væg til dit udstyr. Afhængigt af din personlige stil, kan dette være en reol med flere hylder eller en lav sko rack til at placere kun basale, som dit fodtøj efter det er fjernet.

•Populate værelse med elementerne i din praksis. Dette vil omfatte en yoga mat og håndklæde. Forberedes med ekstra warm-up gear; Bikram eksperter anbefaler at øve med warm-up gear på, hvis du ikke kan få dit værelse varm nok. Du vil holde gearet hele din praksis at holde varmen i kroppen. Arrangere disse elementer på din bogreol eller en lav hylde.

•Medtagelse nødsituation rekvisitter i dine leverancer. Bikram praktiserende oplever nogle gange symptomer på hedeslag, som omfatter en hurtig puls, svimmelhed, hovedpine og kvalme. Hvis du føler, du vil passere, før du kan forlade lokalet, vil du nødt til at ligge ned på din mat og ophøje dine ben. Holde en pude eller stol til at ophøje dine ben og en spand med vand og klud til våd din hud til at køle ned.

•Sæt flere flasker med vand på værelset. Drik 16 ounce af vand to timer før praksis, drikker regelmæssigt i hele praksis og drikke 20-40 ounce af vand i timen for motion efter praksis er overstået. Placere en vandforsyning, såsom en køler, i rummet er en anden måde at sikre du har en hydrering kilde let tilgængelige.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com