Hvordan man opbygger en bil Laptop skrivebord

January 3

At have et arbejdsplads mens ridning i bilen kan gøre en lang tur synes meget kortere. Disse lap skriveborde er fantastisk til børn, også. De kan farve, tegne eller gøre puslespil for at fordrive tiden i en bil. Disse skriveborde er nemme at lave og kan være accessorized for at opfylde dine behov. En gør-det-selv, der forstår at bruge en sav og router kan fuldføre dette projekt i et par timer.

Instruktioner

•Klippe et stykke 1-tommer træ til en størrelse på 16 af 12 inches. Ved hjælp af en router, runde kanter. På den bedste side af brættet, bruge routeren og skåret i en rille på toppen 1/2 tommer fra toppen og 1 tommer fra begge sider.

•Sand bord med en medium-sandkorn sandpapir og så igen med en bøde-sandkorn sandpapir, hvilket gør det glat. Brug en plet og sealer kombination og plette bestyrelsen. Lad tørre og pletten igen.

•Klippe et stykke stof, 18 af 14 inches. Skær pap strimler, to af dem 17 inches lang og to 10 inches lang. Lim 18-tommer højre side af stoffet til 17-tommer strimler af pap af bunching det lidt. Derefter lim de andre 18-tommers side, efterfulgt af de to 14-tomme sider på 10-tommer strimler. Enderne af de korte sider har allerede blevet limet til 17-tommer strimler, hvilket er grunden til sidebeslag synes så lille. De dimensioner, når færdig limning bør være 17 inches af 11 inches.

•Lay bord ned på et bord med bunden opad. Læg stoffet på toppen med højre side af stoffet og pap strimler vender op. Flip en 17-tommer stribe under på 18-tommer side af brættet, 1 tommer i. Korte gennem stof og bånd i skoven. Gentag med de to andre strimler, forlader den sidste side åben.

•Stuff stof med poly fiberfyld indtil det føles behageligt, overstuffed ikke. Flip de sidste strip over og korte lukket. Vend skød skrivebord og stille det på skødet. Rillen på toppen er at holde en pen, blyant eller farvekridt, mens bilen er i bevægelse.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com