Hvordan man opbygger en billig hængende Pot stativ

May 13

Hvordan man opbygger en billig hængende Pot stativ

Du kan holde hyppigt anvendte gryder handy i dit køkken ved at installere en hængende pot rack over din komfur, bord eller køkken ø. Mens hængende pot racks fås i de fleste hjem butikker, de kan være ganske dyrt. Heldigvis, du kan bygge en overkommelig hængende pot rack for mindre end $25 i en eftermiddag. Når din hængende pot stativ er fuldført, vil du være klar til at suspendere din gryder og pander i en rækkefølge, der er mest nyttige for dig.

Instruktioner

•Lay en 38-tommers bord på sin 4 tommers bredde. Måler 19 inches fra slutningen af bestyrelsen og markere midten med en blyant. Foranstaltning 10 inches i fra hver ende og markere disse punkter. Gentag dette trin med andre 38-tomme bord.

•Drill til brædder i hver blyant markere bruger lidt ¾-tommer spade til at gøre huller 7/8-tomme dyb. Holde brædderne parallelt med huller står i. Sæt hver ende af din dyvel stænger i huller til at forbinde i bestyrelserne, giver udseende af trin på en stige.

•Slip 25-tommer bestyrelsen mellem hver ende af 38 tommer plader til at danne en ramme. Justere bestyrelserne for at gøre kanterne flush. Fastgør med to jævnt fordelte skruer på hvert hjørne kører gennem 38-tommers bestyrelser og i enderne af 25-tommer bestyrelser.

•Measure i fra enderne af hver af 38-tommer med 3 inches og markere dette punkt langs den øverste 2 tommers bredde. Vedhæfte en øje skrue på hvert markeret punkt.

•Measure hvor langt ned du ønsker toppen af rack til at hænge under loftet. Multiplicér denne afstand med fire og tilføje 25 inches. Klip to stykker af dekorative kæde til denne måling.

•Slip en kæde gennem to af øjet skruer fordelt 25 inches fra hinanden i den ene ende af rack. Bringe enderne sammen over rack til at danne en trekant. Slip en S-krog gennem enderne for at forbinde dem. Gentag med de andre kæden på anden enden af rack og glide enderne gennem den samme S-krog andre kæden er på.

Uddelingen resterende øjet skrue til et loft tværbjælke direkte over det område, hvor du vil pot stativ. Glide S-krog, der besidder kæder gennem øjet skruen i loftet til at hænge gryden rack. Sted S-kroge langs dyvel stænger til at holde dine gryder.

Tips & advarsler

  • Maling eller pletten pot stativ før hængende, hvis det ønskes, at matche din køkken indretning.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com