Hvordan man opbygger en bjælkehytte fra bunden

August 19

Hvordan man opbygger en bjælkehytte fra bunden

Bjælkehytter har været en fast bestanddel af amerikanske boligbyggeri siden grundlæggelsen af landet, og de forbliver et populært valg for bolig strukturer. Fordi bjælkehuse fremstilles kun af træ, er de en vedvarende ressource, der er godt for miljøet og økonomisk overkommelig for boligejere. Ved at følge de samme enkle trin og bare ændre fodaftryk af hjemmet, kan bjælkehytter gøres så små eller store som ønsket.

Instruktioner

Bjælkehytte basics

•Vælge et stykke jord, der er klart af pensel og forhøjet, så området omkring instituttets bjælkehytte forbliver relativt tørre. Niveau jorden så meget som muligt, tilføjer snavs, hvis nødvendigt.

•Sæt store logger på jorden for at danne et kvadrat eller rektangel. Dette vil tjene som grundlag for kabinen og kan være så lille eller stor som ønsket. Hvis det ønskes, kan blive stablet en sten fundament i form af kabinen snarere end markedsføring logger direkte på jorden.

•Notch sill logfilerne bruges til fundamentet med en sav hver 2 fod så at de rumme tømmer understøtter over som gulvbrædderne vil blive placeret.

•Lay træ støtte bjælker i hak af karmen logs så de strækker sig på tværs af fundamentet fra den ene ende til den anden. Placer tømmer brædder valgt for gulvbelægning på tværs af støtte bjælker at dække gulvet. Gulvbrædder kan være hakkede passer over støtte bjælker, men hvis de er placeret side om side, de bør passe stramt på kabinen sal med ingen huller og vil ikke flytte.

•Klippe et hak i hver log, der vil danne væggene 1 fod fra hver ende. Sted hakket logfiler over karmen logs omkring 1 fod fra slutningen af karmen logs. Denne notch system omtales som en lås fælles og vil låse logfilerne på plads.

•Fortsæt udhugning logs, æglæggende hver log oven på hinanden, indtil den ønskede højde er nået. Mens æglæggende vægge, alternere mellem de lange ender og kortere enderne hvis kabinen er et rektangel, eller netop placere en ad gangen på hver side, hvis kabinen er pladsen.

•Klippe vindue og dør åbninger i logfilerne når de er i den korrekte højde, om 6-8 inches for en dør og 3 fødder til windows. Installere dør og Vinduer ind i åbningerne, pr fabrikantens anvisninger.

•Layer logs for taget den måde, du gjorde for sal, placere indskåret logfiler i væggens øverste log fra den ene ende til den anden, placere hver en tættere til centrum af kabinen, som du går. Lå indskåret tømmer på tværs i toppen af loggen, så der er ingen huller. Nail helvedesild på toppen af taget bestyrelser i selv rækker.

•Brug en løsning af to-tredjedele vand og en tredjedel blegemiddel, vaskes kævler med en børste. Skyl med vand, ved hjælp af en slange, og anvende en træ fugemasse. Gentag hver to til tre år for korrekt vedligeholdelse.

Tips & advarsler

  • Logfilerne kan hånd-tilhuggede eller købt fra en log-home virksomhed. Typen af træ du bruger i en hytte vil være den vigtigste valg, du foretager. Cedertræ og Eastern white pine er to populære bjælkehytte bygning valgmuligheder. Vælg logs, der passer til størrelsen af kabinen. For eksempel, skal en lille hytte bygges med logfiler, der er 6-12 inches i diameter, mens en større bjælkehytte kan rumme logs af 14-16 inches.
  • Ikke bygge på våd jord, såsom en mose eller nederst på en bakke, hvor vand samler som vandet kan sive ind i træet og føre til træ rådner. Vent ikke, indtil væggene er bygget til at skære åbninger for døre og vinduer.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com