Hvordan man opbygger en bjælkehytte med genbrugsgenstande

April 1

Hvordan man opbygger en bjælkehytte med genbrugsgenstande

Med lidt planlægning, kan bjælkehytter bygges til at være omkostningseffektiv og miljøvenlig ved hjælp af regenereret elementer. Uanset om det er 100-årige logs, vintage inventar og hardware eller laden-bestyrelsen sidespor, kan regenereret materialer skabe en weekend flugt eller familiens hjem. Selvom det tager tid og energi at lokalisere regenereret materialer, er det en investering i din kahyt. Ud over at du sparer penge, kan disse materialer forvandle din kabine i både et stykke historie og et kunstværk.

Instruktioner

•Purchase arkitekttegninger eller udvikle din egen. Lokale jurisdiktioner skal godkende dine planer, før opførelsen påbegyndes til at sikre, at de er tiltrukket af kode.

• Udvikle en materiale liste for dit projekt baseret på dine tegninger. Omfatte genstande, der anvendes i interiør og eksteriør af din kabine, som logs, tagdækning materiale, sidespor, dræn, døre, vinduer mv. Vurdere specifikke og præcise mængder af alle materialer. For eksempel, Bemærk, at dine planer opfordring til to udvendige døre og tre indvendige døre af en bestemt dimension.

•Indstil vil afhænge af hvilke komponenter på listen over materialer regenereret materialer. Disse valg kan være baseret på æstetik (hvordan du ønsker din kahyt Se) og dit budget (hvor meget du er villig til at bruge). Hvis du arbejder med en arkitekt eller entreprenør, gå over denne liste til at dele din vision og kontrollere, at regenereret materialer er egnede for disse dele af projektet.

•Calculate størrelsen af logfiler til din struktur. For at gøre dette, undersøge, om logfilerne bruges til log sidespor eller at danne alle eller nogle af hjørnerne af din kabine. Overvej dimensionerne af din kabine og dens firkantede optagelser til at informere din søgning efter relevante logfiler.

Kortindgangsdør virksomheder, der specialiserer sig i lokalisering, afmontering, og videresalg eller ompakke vintage log og træ strukturer. Disse selskaber kan findes online ved hjælp af de vilkår "vintage bjælkehytter," "vintage tømmer" eller "gamle bjælkehytter til salg." Gamle log strukturer er også ofte opført til salg på eBay og Craigslist.

•Få i kontakt med relevante leverandører af regenereret materialer. Mange byområder har arkitektoniske bjærgning butikker. Personalet i disse butikker vil ofte have mange af de elementer, du har brug for på side eller de vil være ivrige efter at hjælpe dig med at finde dem.

•Scour klassificeret annoncer, garage salg, Habitat for menneskeheden videresalg butikker, Craigslist og eBay for detaljerede arbejde, såsom døre, lamper, gulvfliser og VVS-installationer.

•Kontroller at genbrugsgenstande du bruger er sikker, operationelle, strukturelt lyd og opfylde nuværende bygning kodens krav. Gamle træ, for eksempel, kan indeholde rådne områder, der i første omgang gik upåagtet hen.

•Sørg parat til at reparere og forbedre genbrugsmateriale. For eksempel, en regenereret vindue skal muligvis være tætnes, messing på et dørhåndtag muligvis poleres eller porcelæn på en gammel clawfoot badekar kan være nødvendigt at blive rørt op.

Tips & advarsler

  • Ved din lokale ressourcer og vær ikke bange for at have venner sætte ord for dig. Hvis du bor i et landdistrikt, overveje at postere annoncer eller tegn på lokale feedstores, korn coops og almindelige butikker at udtrykke din interesse i at købe en gammel log struktur eller andre byggematerialer. I Midtvesten har mange landmænd staldene falde i forfald, at de er villige til at give væk hvis du accepterer at fjerne strukturen og korrekt bortskaffelse af nogen resulterende affald. Disse samme landmænd kan også have bølgepap stål, der kan bruges til tagdækning din kabine og lade bestyrelsen passende for trim og sidespor.
  • Brug ordentlig beskyttelse, navnlig handsker, når du arbejder med gamle materialer. Gamle logfiler og tømmer er berygtet for indeholdende rustne søm. Kontroller din stivkrampe skud er ajour.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com