Hvordan man opbygger en blok hegn over tre fod

June 26

Hvordan man opbygger en blok hegn over tre fod

Mens du kan konstruere en udendørs hegn fra flere materialer, et hegn lavet af beton blokerer varer i år, kræver minimal vedligeholdelse og er praktisk talt uovervindelig. En blok hegn skaber også privatliv, som skjolde du ud fra den nærliggende naboer. Mens bygge en kort mur er forholdsvis let, skal du tage mere omsorg, når hegnet er mere end 3 fod høje.

Indledende planlægning

I modsætning til kortere blok hegn kræver høje dem særlige planer om at sikre, at de er sikkert bygget og ikke i fare for at vælte under opførelsen eller over tid. Før du begynder at arbejde, tjekke hvis du har brug for tilladelse eller tilladelse til at bygge denne type af hegn og sørg for du følge eventuelle relevante koder. Kontakt forsyningsvirksomheder til at kontrollere, hvorvidt det er sikkert at grave hvor du planlægger at installere hegnet. Alternativt kan du kalde 811, en landsdækkende service, der vil anmelde din forsyningsselskaber at komme ud og mærke metrolinjer, kabler og rør, der løber gennem din værftet, så kan du sikkert undgå dem. Ringe flere dage forud for, når du planlægger at starte projektet.

Solidt grundlag

En blok hegnet mere end 3 fod høje kræver et væsentlig fundament til at støtte sin vægt og holde den stabil i alle år det står. Hæld en solid betonfundament, der er mindst to gange bredden og to gange dybden af bredden af de blokke, du vil bruge til at bygge hegnet. For eksempel, skabe et fundament der er 16 inches dyb og 16 inches bred støtte blokke med en bredde af 8 inches. Ikke begynde at bygge for tre dage efter at hælde fundamentet for at sikre, at instituttet har tid til at hærde ordentligt.

Mørtel blandinger

Fordi mørtlen er, hvad holder den høje hegn blokke sammen, er det afgørende, du blande det til den rette konsistens og anvende mørtel korrekt. Noget sætter mindre stabiliteten af muren i fare. Altid følge blanding vejledningen på pakken mørtel og kontrollere sammenhængen ved at holde et morter-fyldt murske i en 90-graders vinkel til at sikre mørtlen overholder murske i denne stilling. Tykkelsen af mørtel mellem blokkene bør være en ensartet dybde af 3/8 tomme når du er færdig.

Hegnet konstruktion

Konstruere hegnet ved at lægge et lag af betonblokke ad gangen. Sikre dem til fundamentet med et lag af mørtel, lægge en plan langs blokke efter installation af fire i træk. Bruge en gummihammer til at forsigtigt trykke blokke inden mørtelen tørrer for at niveau dem, hvis nødvendigt. Når du starter den anden række, begynde med en blok, der er blevet halveret. Placer den solid edge overfor den ydre ende af væggen. Dette skaber en forskudt effekt, der giver mulighed for blokke til at overlappe. Fortsætte opførelsen af muren i denne sag indtil færdig.

Strukturelle stabilitet

For at give stabilitet for et højt hegn, sæt 1/4-inch stål forstærkende stænger 6 inches i fundamentet vandret og udvide dem til toppen af hegnet. Placer en bar i hver skiftevis murværk kerne for maksimal styrke. Når de konkrete blokke har Centre større end 4 inches lang, eller for ekstra stabilitet i blokke med mindre centre, fylde hver med fyld injektionsmørtel hældes rundt armeringsstænger. Niveau udfylde injektionsmørtel ud når du når de øverste række for at skabe en solid top til hegnet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com