Hvordan man opbygger en bølgepap tag

February 9

Borte er de dage, når tin tagene tænder rusten og se lurvet. Takket være fremkomsten af teknologi, har meget ændret sig med hensyn til tin tagene. De seneste bølgepap tagene er tilgængelige i forskellige farver. De fleste af disse tagene er vejrbestandigt og kommer i plader 42 inches bred af 10 fod lang. Den bedste del om disse bølgepap tin tagene er, at de kan blive installeret af næsten alle.

Instruktioner

Instruktioner

•Drej ud dampspærre på dit tag. Størrelsen af dampspærre bør være nok til at dække taget. Ideelt, dampspærre skal placeres under bølgepap tin roof.to sikre, at ingen fugt eller fugt ophobes på den nederste side af dåsen. Du kan negle barriere struktur med lige store mellemrum at sikre det forbliver på plads. En dampspærre skal hænge over kanterne. Efter installation af den bølgede bliktag, kan du trimme off den ekstra del.

•Start fra det ene hjørne af tag og arbejde din vej på tværs af resten af taget. Den bølgede bliktag skal hænge over tag for dræning struktur så at sne eller vand kan falde nemt. To inches af de tin ark skal hænge over kanten af strukturen.

•Spørg nogen til at holde tin, indtil du justere bølgepap tin ark struktur. Når arkene placeres præcist, sikkert dem på plads ved hjælp af skruer placeret på et lig interval på omkring 10 inches fra hinanden til at skabe symmetri. Skruer og bliktag bør være den samme farve.

•Når den første række af ark er sikret, Placer den anden række af plader. Placer plader på en sådan måde, at to inches overlapper den første række.

•Når du har dækket det hele strække af taget placere ridge caps. Sikre at ridge caps overlapper hinanden og er sikret med samme farvede skruer.

Tips & advarsler

  • Ekstra pleje skal tages mens håndtering tin ark til at forhindre skade af deres skarpe kanter.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com