Hvordan man opbygger en bolig Garage

June 20

Hvordan man opbygger en bolig Garage

Bolig garager give mange ting for et hus, herunder værdifuld lagerplads og en ren overskueligt miljø at arbejde på din bil og andre projekter. Bygge en bolig garage kan ofte virke som en skræmmende opgave. Men opbygge en bolig garage kan opdeles i et par enkle trin, som de fleste mennesker kan udrette. Dette trin omfatter en korte planlægningsfase for at bestemme, hvordan du får mest muligt ud af din garage, efterfulgt af det faktiske byggeri.

Instruktioner

•Indstil hvad præcis du skal bruge din garage for og hvad du gerne vil have i din garage. Når du ved vil hvordan du garage blive brugt i de år, du vil vide hvor stor til at gøre det. Markere dit område for konstruktion, så du kan se hvor meget plads du vil have og hvor meget der vil blive indtaget af biler, arbejdsborde og opbevaring. Hvis du er utilfreds med størrelsen justeres for at passe til dine behov. Når du har fået en størrelse, markere målinger på millimeterpapir.

•Få en bygning tillade ved at gå til din lokale sundhedsmyndighed med dit design. Du bliver nødt til at præsentere planer og planer om at tappe din house VVS, vand eller elektrisk kilde. Hvornår fremlægger disse planer forhøre sig om lokale bygningsreglementer for at sikre dit projekt vil passere inspektion.

•Decide hvis du er gonna gør byggeri på din egen eller leje en entreprenør. Hvis du leje en entreprenør skal du forskning hver kandidat læsning både negative og positive anmeldelser, så du kan veje din beslutning. Hvis du laver arbejdet på din egen du bliver nødt til at bestemme hvor meget tømmer og andre materialer skal du ved at nedbryde målinger på dine planer.

•Start ved at bygge et fundament. Hvis du ønsker at have et afløb eller ethvert elektrisk system under jorden skal du sætte dette nu. Nogle garager har enkle snavs gulve, mens andre er bygget på betonfliser.

•Build ramme i din garage. Start med de grundlæggende vægge med studs med 16-tommer mellemrum, og alle døre eller Vinduer du vil allerede skåret ud af rammen. Samle rammen og derefter placere ydersiden af dit valg på rammen. Konstruere taget og enten straks rullesten det eller dække det med en tarp at beskytte det mod vejret

•Sæt enhver elektriske og VVS udstyr i deres Kampprogram efterfulgt af isolering og opbygger den indre kratervæg, som i de fleste tilfælde er enten krydsfiner eller gipsvæg.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com