Hvordan man opbygger en brugerdefineret Closet

May 31

Hvordan man opbygger en brugerdefineret Closet

Tilføje en brugerdefineret closet til et værelse kan hjælpe det være mere funktionelt og behageligt. Toiletter muligt at gemme elementer ude af syne mens du stadig holder dem tæt for nem adgang. Tager tid at oprette en custom-designet skabet sikrer et sted for alt, hvad der skal være gemt og vil hjælpe i organisationen.

Instruktioner

Opbygning af en brugerdefineret Closet

•Sketch ud design i både interiør af skabet og i rummet med skabet tilføjet. Detalje, hvordan skabet vil påvirke layoutet af rummet, som det vil stikker ud fra den eksisterende væg ind i stuen.

Tag tid til disposition, hvor hylderne vil blive installeret og hvad de skal bruges til. Mark hvor hængende stænger vil være og hvad vil blive brugt på dem. Tillade plads nok mellem hængende stænger og ordet for at forhindre elementer i at trække på gulvet.

•Vælg hvor skabet vil være i rummet. Fordi skabet vil fremspringende ind i stuen, tage tid til at sikre, at den færdige skab ikke vil forstyrre nogen døre eller Loftlamper.

•Kontrollér målinger med målebånd og mark med tape på gulvet hvor væggene i den nye closet er på gulvet. Dette vil give en visuel af hvor meget eksisterende etageareal vil bruge den nye closet.

•Træk en stud finder langs væggene at finde studs under drywall. Brug en blyant til at markere væggen studs placering tættest på omridset af båndet. Den samlede størrelse af skabet skal måske justeres lidt for at være i stand til at forankre den nye closet i de eksisterende studs.

•Measure 2-4-tommer eller 2x4s, tømmer. Skære længder til væggene i skabet. Sikre at de eksisterende væg studs og gulvet med lange drywall skruer. Sørge for at tilføje studs til skab væggene hver tre fødder af væg længde til at yde støtte.

•Measure og mark drywall til kræves størrelser. Skære drywall langs linjerne med en rundsav og et fint drywall blade.

Uddelingen drywall til skabets ramme af 2 x 4 tømmer med drywall skruer.

•Seal leddene mellem de nye plader af gips og den eksisterende væg med fælles sammensatte (også almindeligt kendt som drywall mudder) og gips tape. Påfør et tyndt lag af drywall fælles sammensatte til fælles med en spartel og tryk drywall tape ned glat oven på den. Læg endnu et lag af drywall fælles sammensatte oven på båndet. Sørge for at udglatte kanterne i mudderet i overfladen af drywall. Vente på mudder til tørre.

•Sand kanter af den tørre mudder med fint sandpapir indtil det er glat med drywall og ingen kanter eller ru pletter kan mærkes.

•Drej på en tekstur sammensatte, der svarer til de eksisterende vægge i stuen og vente på det tørre. Når teksturen er tørt kan væggene malet for at matche resten af rummet.

•Klippe drywall til de krævede målinger, og ved hjælp af drywall skruer, Fastgør til udsatte 2x4s på indersiden af skabet. Med en spartel, tryk drywall fælles sammensatte i leddene mellem stykker af drywall. Glat et stykke drywall tape over det at skabe en søm. Tilføje endnu et lag af drywall fælles sammensatte og lad det tørre.

Når drywall fælles sammensatte er tørt, sand kanterne af leddene med et fint sandpapir, indtil kanterne er glat med drywall og ingen ru pletter er mærkbare. Rulle en tekstur sammensatte over drywall til at matche den eksisterende tekstur af rummet og lad tørre. Når teksturen er tørt, kan du male inde i skabet.

•Monter det brugerdefinerede hylder og hængende stænger i ønskede steder af skabet. Sørge for at sikre beslag for reoler til studs af vægge for ekstra støtte.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com