Hvordan man opbygger en brugerdefineret køkken

August 13

Hvordan man opbygger en brugerdefineret køkken

Bygge en brugerdefineret køkken tager en masse planlægning, men resultaterne kan være spektakulær. Begynde med at bladre gennem hjem udsmykning blade, forske online og besøge showroom for inspiration. Holde organiseret noter på udsmykning ideer og muligheder for hårde hvidevarer, inventar, bordplader og gulvbelægning. Arbejde med en erfaren professionel, der forstår lokale bygning kode krav kan undgå kostbare fejl.

Instruktioner

•Decide på dekoration stil og farve paletten til køkkenet. Et moderne køkken, gå med rustfrit stål og lyst træ; for en mere traditionelt udseende, bruge mørkere toner som mahogni til kabinet. Klassisk sort og hvid er en anden farvekombination for et køkken, der aldrig synes at gå ud af stil.

•Measure plads til din brugerdefinerede køkken og brug millimeterpapir henlede køkken til at skalere. Sørg for at medtage vinduer og døråbninger. Selv hvis du laver en total køkken renovering, kan det være mere omkostningseffektivt at holde apparater og dræn i den samme generelle område fordi strukturer som VVS linjer og elektriske ledninger vil allerede være på plads.

•Hire en professionel til at guide dit valg af brugerdefinerede kabinet og apparater. Opmærksomme på farve og stil af de skabslåger, samt konfiguration af reoler inde. Nogle linjer af kabinet tilbyder muligheder, såsom pantries, skriveborde og vin reoler. Udover de typiske appliance valg, kan du investere i dobbelt ovne eller professionelle apparater. En anden appliance installationsmulighed er at sætte i en fuld køleskab og en fuld fryser i køkkenet.

Dyrknings countertop materiale at finde ud af om de funktioner og fordele ved hver. Naturtræ tilføjer skønhed til et køkken, men kræver en masse pleje. Granit, faste overflader og manipuleret kvarts er holdbart og nemt at passe. For at øge plads på køkkenbordet, installere et køkkenø. Hvis plads tillader, være øen stor nok til at indarbejde en kogeplade eller vask samt et arbejdsområde.

•Spørg din entreprenør for anbefalinger for gulvbelægning. Valg omfatte laminat og vinyl, som kunne modstå slid og ælde, samt attraktive trægulve og keramiske fliser. Bambus gulve har et naturligt look og kan rumme klæbemidler, der er mere miljøvenlige.

Tips & advarsler

  • Brug online planlægning værktøjer til at designe din brugerdefinerede køkken.
  • Rådfør dig med en professionel entreprenør, der har erfaring med brugerdefinerede køkkener.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com