Hvordan man opbygger en brugerdefineret mur til Surround din gasgrill

July 11

Det er målet med mange grilling entusiaster til at bygge en grill surround i baghaven. Sådan en permanent struktur kan omfatte to bordplader, giver værdifuld arbejdsplads og en beskyttende mur til grillen. Grill omgiver tendens til at være mere attraktive end enkeltstående grill, og bygge en kan øge værdien af dit hjem. Du kan fuldføre et sådant projekt i en weekend eller i løbet af to, afhængigt af hvor hurtigt du arbejder.

Instruktioner

•Sæt din grill og sten bordplader på en asfalteret område hvor du gerne vil bygge din gasgrill surround. Placer ikke dit surround på asfalterede jord, fordi det vil knæk og håndvask med tiden. Holde grill house og udhængende strukturer som træer. Placer bordplader på hver side af grillen. Tegn en blyant linje på beton omkring bordplader og grill til at angive, hvor stenene bliver lagt. Du vil bygge to mursten indlæg på hver side af grillen til at støtte bordplader og en mur tværs over ryggen af grillen.

•Lay ned din første kursus af mursten til at bestemme, hvordan du gerne vil se dem placeret. Mursten skal køre problemfrit i en firkant under hver køkkenbordet og på tværs af bagsiden af grillen. Efterlade en halv-tomme hul mellem hver mursten.

•Tag mursten, derefter sprede din første lag af mørtel i en linje, hvor du lagde det første kursus af mursten i trin 2. Erstatte den første kursus af sten på mørtel. Bruge en murske til at sprede siden af hver mursten med mørtel, før du lægger det.

•Scrape overskydende mørtlen fra murstenene i den første kursus.

•Brug murske til at sprede det næste lag af mørtel over toppen af det første kursus af mursten, så lå ned det næste kursus af mursten. Sprede siderne af hver mursten med mørtel, før du lægger det. Skrab overskydende mørtel fra anden løbet af mursten, når det er kommet på plads. Brug en plan for at sikre, at grillen er jævn og flad.

•Gentag trin 5 tre gange.

•Wheel din gas grill på plads i grill surround. Åbn låget helt. Låget skal kunne åbne helt uden at røre væggen bag den. Hvis du har plads til et andet kursus af mursten, lå et andet kursus af mursten. Fortsætte med at lægge mursten, indtil surround er bygget så højt som det vil gå uden at røre det åbne låget.

•Fortsæt at opbygge de stillinger, der vil støtte køkkenbordet. Lægge et par flere kurser, indtil tællerne, der vil være i en passende højde for dig. Dette vil afhænge af din højde.

•Spread i toppen af hver post med mørtel. Placer hver køkkenbordet sten på en post. Skrabe mørtel ned siderne.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke har en asfalteret område til din grill surround, skal du oprette en. Start ved at bygge en træramme Foundation. Udgrave jorden inde i rammen, så tamp det flade. Udfylde rammen halvvejs med beton, så Læg et gitter af stål armeringsjern i den våde beton. Fyld resten af rammen med beton, så niveau beton med en squeegee. Vente på betonen til at hærde, før proceduren til at bygge din surround.
  • Brug arbejdshandsker for dette projekt. Ikke røre våd mørtel med dine bare hænder.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com