Hvordan man opbygger en brugerdefineret Radius indvendige døren Jamb

October 7

En radius døren jamb er rammen om en dør med en buet top. Mange virksomheder vil sælge dig radius-topped døre til brugerdefinerede specifikationer, komplet med jambs, men de fleste af dem vil ikke installere det for dig. Du kan hyre en professionel til at gøre det, men installere en døren jamb er en forholdsvis nem træbearbejdning projekt. Med et par grundlæggende værktøjer og et par timer til overs, kan du bygge din egen døren jamb bare den måde du ønsker.

Instruktioner

•Sørg for, at den rektangulære åbning, hvor du planlægger at bygge din døren jamb er kvadreret off og niveau. Det skal være både høj og bred nok til at passe dimensionerne af din brugerdefinerede sidekarmen med et par inches til overs.

•Klippe din krydsfiner til at oprette to diagonale brugerdefinerede hoved jambs. Disse skal være indstillet på en 45-graders vinkel i hjørnerne af din ru dørkarmen. Den nøjagtige længde behov vil variere, alt efter dine egne specifikationer. De skal være klar til den faktiske radius jamb når fuldt bygget, men tæt nok til at være shims til jamb.

•Indstil radius-top døren jamb med pre hang dør hvis inkluderet i åbningen. Shim i ca. 10 steder langs rammen: på 45-graders points på radius og sammen med hver enkelt hængsel, eller hvor hængslerne ville være, hvis der var nogen.

•Fasten jamb til shims med #10 2-tommer skruer. Male jamb og installere støbning.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com