Hvordan man opbygger en brusebad gryde til flise

October 14

Når du opbygger brusebad gryde til flise, skal du sørge for at det er vandtæt. Hvis du ikke konstruere gryden korrekt, det vil lække og du bliver nødt til at rive ud hele brusebad og starte igen, eller vokse Svampe for et levende. Du kan bygge en brusebad gryde med en membran, præfabrikerede membran eller bruge Schlüter-KERDI system. Dette er et stof brusebad pan og de nemmeste metoder da det sparer flere trin og waterproofs den hele brusebad.

Instruktioner

•Sæt et lag af plastic eller tagdækning følte på gulvet. Dette vil forhindre gulvbelægning absorbere vand fra betonen og forårsager beton tørre for hurtigt. Det vil også give ekstra vandbeskyttelse for træ. På toppen af den plast, sætte et lag af trådnet. Hæft det ned. Du har nu basen for konkrete brusebad pan.

•Installer konkrete backerboard på den nederste halvdel af væggene og over tærsklen. Måle afstanden fra midten af afløbet til kanten. Bruge omfanget af 1/4 tommer til hver fod, beregne højden for den rette hældning. Hvis din distance er 4 fødder, så måle op ad væggen 1 tommer (4/4) og markere stedet. Med en plan og en lige kant, udvide mærke hele vejen rundt om bruseren væggen.

•Mix mørtel til basen. Blandingen bør være 1 del Portlandcement til 3 dele sand. Gør det helt tørt. Opbygge en 2-tommer bred afretningslag af mørtel rundt i kanten op til din mark og være sikker på det niveau. Lave en ring af løs beton rundt om åbningen til afløbet, men holde det lavere end afretningslag rundt i kanten. Tryk på ned-afløbet og niveau. Udfyld resten af mørtel og smøre det glat. Brug et bord til at gøre dette.

•Waterproof mørtel seng så snart du kan gå på det, normalt 24 timer. Anvende tynd sæt flere inches omkring sømmene og installere 5-tommer strimler af Schlüter-KERDI membran.

•Seal indvendigt hjørner med bunden af backerboard og toppen af de præfabrikerede hjørner. Bruge den afisolerede del af Schlüter-KERDI stof til bruser floor. Påfør et lag af tynde sæt til gulvet og indstille membranen på toppen. Glat på plads.

•Fortsæt at anvende stoffet på væggene, indtil den hele overflade område af bruseren er et dække. Så sørg for du lægger pap på membranen, når du gør dette for at beskytte den. Tillade dette tørre natten over før du vandtæt test det. Hvis området ikke mister vand, fortsætte til næste trin.

•Applicer et lag af tynde sat over membranen og installere flisebelægning. Bruge samlingen Schlüter-KERDI rist, når du installerer det.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com