Hvordan man opbygger en brusebad krog

January 16

Hvordan man opbygger en brusebad krog

Brugerdefinerede bruser konstruktion tillader en boligejer eller builder til at designe et brusebad pan, vægge og andre brusebad funktioner at imødekomme unikke behov og ønsker. Én funktion, der almindeligvis findes i brugerdefinerede brusere er en væggen krog, også kendt som en bruser eller shampoo niche eller forsænket hylder. Brusebad krog skal udformes ordentligt, vandtæt hvis det vil være i et område, der modtager regelmæssige vandspray, og flise godt for at være både funktionel og attraktiv.

Instruktioner

•Forbered bruseren væggen og plan hvor nook vil være placeret. I nybyggeri bruser kan nook bygges efter cement backer board og vandtæt membran for bruseren væggen er installeret. Det kan være ideel til flise Brusevægge næsten op til nook niveau før du begynder nook konstruktion for at sikre, at flisebelægning lettere vil line. Nook skal placeres mellem væggen studs og bør ideelt set være placeret hvor der ikke er nogen ledninger eller VVS. Hvis nook gennemføres i en eksisterende brusebad, vil fliser og mørtel i området have til at blive fjernet.

•Klippe plads til forsænket nook. Skære en plads næsten lige så bred som stud-bugten, selvom nook ikke vil være så bredt. Tage tykkelsen af cement backer board og flisebelægning hensyn, når du opretter en åbning.

•Installer indramning for nook. Måle og skære to længder af 2 af 4s passer stramt mellem væggen studs at danne loft og bunden af nook plads. Bruge hammer til at trykke 2 af 4s sidder godt på plads. Brug de skruer, eventuelt vedhæfte den vandrette 2 af 4s til væggen studs. Hvis pladsen mellem væggen studs er bredere end den ønskede nook, skære og installere en længde på 2 x 4 lodret til at fungere som en ny mur.

•Measure og skære en del af cement backer bestyrelsen for hver overflade inden for nook.

•Installer backer board, begyndende med stykke til den bageste væg. Det kan ikke være nødvendigt at sikre den bageste stykke, som stykker til sidevæggene vil holde bagvæggen brædder på plads. Brug skruer til at sikre cement backer bord til rammen.

•Measure og skære et stykke af vandtæt membran til at dække indre af nook. Membranen skal skæres, så det vil udvide et par inches ud af nook og på de omkringliggende bruseren væggen.

•Affix vandtæt membran. Anvende et klæbemiddel, velegnet til specifikke materialetype og presse membran ind i krog, arbejder indefra og ud og gøre sikker på, at membranen er glat og ingen luft er fanget bag det.

•Forbered installere trim stykker eller flisebelægning rundt i kanten af åbningen. Brug bullnose cap fliser, som har en læbe, placere dem således at sammenbidt kanten hænger over i nook lidt. Tage hensyn til tykkelsen af de fliser, der vil blive lagt på nook's sidevægge. Brug flise fræsere til at skære nogen fliser til at passe omkring nook som ønsket eller nødvendigt.

•Installer bullnose cap fliser. Bruge en indskåret murske til at sprede et tyndt, jævnt lag af thinset mørtel omkring omkredsen af nook og tryk på fliserne i mørtel. Bruge flisen afstandsstykker mellem fliser til at opretholde tilstrækkelig og ensartet mellemrum. Check for jævnhed med et niveau og foretage justeringer før mørtel sæt.

•Forbered fliser til bagvæggen af nook. For at opnå en behagelig udseende, skal fliserne bag på væggen typisk enten tilpasse med de omkringliggende fliser eller placeret diagonalt og centreret i nook. Skær fliser for at imødekomme det ønskede design.

•Spread thinset mørtel på bagsiden væg ved hjælp af en indskåret murske og tryk på fliserne i mørtel, bruge afstandsstykker mellem fliser og kontrol for at sikre fliser er selv.

•Tile sidevægge og tag af nook benytter de samme mortaring teknikker som med bullnose fliser og de bageste vægfliser.

•Installer bunden af nook. Bunden skal have en let hældning til afløb. Opbygge mørtlen, så det er lidt dybere på bagsiden af nook. Brug en straight-kantet objekt for at sikre, at der er ingen lave steder i mørtel. Køre indskåret murske over det og trykke på fliserne i mørtel. Skal du kontrollere, at fliserne er næppe skrånende mod brusebad drain men ingen fliser på nook bunden har en læbe.

•Applicer injektionsmørtel til rum mellem fliser i nook. Dette kan gøres på samme tid den resterende del af bruseren er behandlet med cementmørtel.

•Applicer en perle af silikone caulk at alle hjørner inden for nook.

Tips & advarsler

  • For ekstra sikkerhed, ising en lille mængde af thinset mørtel på bagsiden af cement backer board når du installerer den.
  • Maling-on vandtætning membran kan bruges som et alternativ til det faste stof.
  • Hvis nook er placeret, hvor det ikke vil blive udsat til at sprøjte, er imprægnering membran ikke nødvendigt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com