Hvordan man opbygger en brusebad Pan kofanger

September 11

Hvordan man opbygger en brusebad Pan kofanger

Selv om præfabrikerede bruser pander er relativt nemme at installere, opbygge et brusebad pan på stedet giver mulighed for boligejere eller bygherrer til at tilpasse bruser størrelse og design. Flere aspekter af design og konstruktion skal der tages hensyn til at sikre at gryden er vandtætte og dræner effektivt. En kofanger til brusebad pan, også kendt som en kantsten, giver en effektiv grænse for at markere tærsklen, der bruser og indeholder vand. En kofanger skal konstrueres omhyggeligt, fordi leddene skabt gennem tilsætning af denne struktur er ofte særligt udsatte.

Instruktioner

•Construct base for kofangeren mens undergulvet er udsat og før mørtel til før gryden er placeret. Begynde med at måle og skære tre 2 x 4 tommer stykker af tømmer til at passe pladsen. Stak dem og vedhæfte dem til gulv bjælker og væggen studs på tærsklen bruser bruger 16 d galvaniseret søm.

•Build brusebad før gryden. Denne opgave omfatter generelt montering bygning papir og metal tremme til undergulvet og limning bunden afløb stykke af en tredelt brusebad afløb til dræn åbning før æglæggende mørtel på en måde, der etablerer hældningen af bruser floor. Lad mørtel kur for mindst én dag før du fortsætter.

•Measure og cut vandtæt membran til at passe den brusebad pan og kofanger. Skære membranen, så det vil udvide mindst 8 inches hvert brusebad mur og op og over kofangeren. Skær små slidser til afløb bolte og åbning, og vedhæfte den midterste afløb stykke tredelt brusebad drain, stramme boltene for at skabe en vandtæt forsegling.

•Sæt den vandtæt membran til den underliggende mørtel og træ. Bruge klæbemiddel egnet til den bestemte type af vandtæt membran. Membranen kan hæftes til vægge og kofanger for ekstra sikkerhed, men hæfteklammer kan placeres kun omkring den øverste kant af membran på væggene og på toppen og uden for kofangeren.

•Glue en dam hjørne i hvert øverste hjørne på indre af kofanger for ekstra forstærkning.

•Klippe metal tremme passer kofangeren, og knytte det til kofangeren. Bøje det stramt til at passe, og Hæft det på underliggende træ på toppen og uden for kofangeren.

•Applicer mørtel til siderne af kofangeren. Emballere mørtel i tremme med en murske, og Placer en tynd bestyrelsen, 1 af 4 inches eller 1 af 6 inches, på toppen af kofanger til at bruge som en guide. Glat overskydende mørtel, check for jævnhed med et niveau og foretage rettelser efter behov. Lad mørtel kur for mindst én dag før du fortsætter.

•Forbered fliser til kofanger hvis flisebelægning er den ønskede finish type. Placere de kofanger fliser efter mørtel seng og tiling til gulvet i gryden er komplet. Fliser på den indvendige side af kofangeren bør udvide 1/2 tomme over ufærdige kofanger toppen, mens fliser på den udvendige side skal være skåret, så de udvider 5/8 tommer over den kofanger top. Dette rum skaber en lille hældning, der vil tvinge vand mod afløbet. Bruge flisen fræsere til at skære fliser, eller score dem med en passende scoring værktøj og fastgør dem med hånden.

•Sæt mørtel let på siderne af kofangeren, og placere brikkerne i mørtel. Brug en plan hen til indskrive nemlig levelness regelmæssigt, og Juster fliser efter behov.

•Pack mørtel i rummet lavet øverst på kofangeren. Fjern overskydende mørtel, og fylde lave steder for at gøre denne mørtel flugter med toppen af side fliser. Lad mørtel kur.

•Lay et tyndt lag af mørtel og sted bull-næse cap fliser på toppen af kofangeren. Sætte alle bull-næse cap og andre brikker på plads.

•Grout, ren og forsegle fliserne på kofangeren og hele resten af bruseren.

•Caulk alle leddene og hjørner med en perle af silikone caulk.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com