Hvordan man opbygger en bruser alkove

July 14

Hvis du har en have badekar eller en anden type af karret uden en brusehoved i dit badeværelse, måske du overvejer, installere en brusekabine. Dette kan give en mulighed for badning hurtigt når du er presset for tid, før arbejde eller skole. Opbygge en alkove omkring din brusekabine tilføjer en følelse af privatlivets fred, og kan tilføje til den æstetiske appel af dit badeværelse plads. Opbygning af en bruser alkove er en relativt enkel opgave, der involverer kun grundlæggende snedkeri leverer.

Instruktioner

•Measure bredde og dybde i brusebadet stall med et målebånd. For ekstra beskyttelse af personlige oplysninger, tilføje 6 inches eller mere for at Dybdemålingen, så at Alkoven strækker sig ud over brusedøren på begge sider af stalden.

•Klippe fire dele af 2 x 4 tommer tømmer til dybden af alkove med en rundsav. Skær en yderligere to sektioner til bredden. Gering enderne af alle de tømmer sektioner på 45-graders vinkel med en gering sav. Disse sektioner danne rammen alkove top og base plader.

•Configure to dybde sektioner og én bredde sektion i en "U" form på undergulvet omkring ryggen og siderne af brusebad stall. Bruge en boremaskine, udstyret med en skruetrækker bit, drev 4-tommer træ skruer gennem disse sektioner i undergulvet 4-tomme mellemrum.

•Configure de resterende dybde sektioner og bredde sektion i en "U" form i loftet lige over bundpladen sektioner. Vedhæfte sektionerne til loftet med 4-tommer træ skruer.

•Measure indvendige afstanden mellem den øverste og base plade. Skær sektioner af 2 x 4 tommer tømmer til denne måling med en rundsav til at danne knopper. Du har brug for en stud for hver ende og hjørnet, plus et afsnit for hver 16 inches af alkove dybde og bredde.

•Strømforbrug i standby én stud mellem de øverste og base plader i hver ende af alkove ramme. Køre 4-tommer træ skruer igennem studs ind i top og base pladerne på 45-graders vinkler. Gentag denne proces i hjørnerne hvor sektionerne dybde og bredde mødes, og med 16-tommer mellemrum langs siderne og bagsiden af Alkoven.

•Score dele af cement backer bord med en hobbykniv til at passe de udsatte stud sektioner langs ryggen og siderne af Alkoven. Fastgør sektioner langs linjerne score på kanten af et arbejdsbord. Hver bidragyder bestyrelsen sektion skal være bred nok til at dække rummet mellem midten af en stud og midten af det næste stud. Installere backer bestyrelsen sektioner med 3-tommer cement board skruer.

•Applicer thinset mørtel til ryggen af keramiske fliser med et hakket murske, og tryk dem på plads ombord backer langs bunden af alkove med en gummihammer. Skære fliser efter behov med en wetsaw til at passe langs hjørner og kanter. Fortsætte med at installere keramiske fliser på den samme måde at danne ekstra kurser, indtil du når toppen af Alkoven. Tillad mørtel til tørre natten over.

•Tryk på injektionsmørtel i sømme mellem fliserne med en cementmørtel float. Som injektionsmørtel begynder at tørre, fjerne overskydende fugemasse med en fugtig svamp. Lad den injektionsmørtel tørre natten over.

•Læg en caulk pistol med en caulk tube. Snip spidsen af røret med en saks. Klem caulk pistol udløser og anvende en perle af caulk langs bunden af Alkoven, og mellem Alkoven og bruser surround. Tillad caulk hærde i 48 timer før du bruger bruseren.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com