Hvordan man opbygger en bruser Base & gulv

July 30

Hvordan man opbygger en bruser Base & gulv

Før du installerer en ny flise brusebad i dit badeværelse, skal du installere en base og oprette et gulv for at brusebad. Denne proces indebærer masser af særlige værktøjer og nogle meget unikke færdigheder. For mest fælles brusere tager installationen mindst fem timer eller mere. Hvis du aldrig har brugt mørtel eller arbejdede med udjævning værktøjer, vil det tage meget længere tid. Det er vigtigt at fuldføre alle trin til korrekt beskytte indramning boards fra vand og rådne.

Instruktioner

•Measure gulvet i brusebad området med et målebånd. Skære wire mesh til at passe på toppen af gulvet med tin snips. Skære plast folie eller tar papir for at dække hele gulvet og op til en fod af omkringliggende mure rundt på gulvet.

•Fit tar papir eller plastfolie ind i bruseområdet og tack det på plads med interiør negle eller hæfteklammer. Skære væk del af barrieren rundt i afløbshullet. Fastgør trådnet til gulvet med hæfteklammer eller søm.

•Sæt afløbet flange til afløbsrør i gulvet med en kompression skive. Tryk på flange på afløbsrør med en hammer, indtil det er sikret til pipen.

•Mix mørtel til brusebad bed gulvet i en stor trillebør. Dumpe mørtel over trådnet og sprede det rundt på gulvet med en murske. Flade mørtel med murske og skråner det mod afløbet. Bruge en tømrer niveau til at sikre, at sengen er jævnt skråt hele vejen rundt i afløbet. Lad mørtel helbrede og tørre i mindst 24 timer.

•Installer bruseren pan liner over mørtel seng. Klippe liner til passer jævnt inde i bruseren ved at folde over hjørnerne i hånden. Tack liner til indramning brædder med søm og en hammer. Skåret væk liner på afløbet åbning og tillægger den øverste del af afløbet flange. Stram skruerne for at fastgøre afløbet.

•Klippe cement board til at passe inde i bruseområdet på indramning væggene med et cement board så. Installere cement board på indramning med cement board skruer og en magt skruetrækker.

•Mix mørtel til bruser floor. Spredt mørtel over brusebad pan liner med en flad murske. Skråner bruser floor mod afløbet og bruge en tømrer niveau for at sikre hældningen er selv hele vejen rundt i afløbet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com