Hvordan man opbygger en buegang med Sheetrock

February 2

Hvordan man opbygger en buegang med Sheetrock

En af de mest udfordrende og tidskrævende opgaver når hængende sheetrock anvender det til en bue. Jo mere alvorlig den bue, de mere udfordrende at ordentligt dække det med sheetrock. Hvis en bue ikke er korrekt bygget med sheetrock, det er muligt at perle anvendes under tape processen kunne knæk, og i nogle tilfælde kan perlen ikke kunne anvendes på alle. Efter den rette procedure kan forhindre en masse hovedpine og frustration.

Instruktioner

•Klippe sheetrock til bredde og længde. Måle bredden af buegang, så markerer bredden på papirarket sheetrock. Skære den sheetrock med hobbykniv, ved hjælp af drywall T-square for at sikre snittet er lige. Resultatet bør være et stykke af sheetrock er bredden af buegang men med overskydende længde, som skæres ud senere.

•Opret en lille bøje i den sheetrock hvis du danner en lille bue. For mindre buer, en bøje kan blive oprettet i den sheetrock ved fugtning bagsiden af det med vand og en svamp. Lean i sheetrock på en væg i en lille vinkel. Drywall vil bøje, tage på en bue. Typisk, vand og drywall blandes ikke, men lidt vand anvendes kun én gang vil tørre og ikke forårsage nogen langsigtede problemer.

•Forbered sheetrock til at dække en ekstrem arch ved at score linjer på bagsiden med en hobbykniv. På tværs af bredden af den tilbage papir hver 2 inches, pas på ikke for at skære i den sheetrock selv. Når alle nedskæringerne har foretaget, forsigtigt snap det sheetrock på hvert snit. Den grå papir på forsiden vil afholde af sheetrock sammen.

•Installer den sheetrock til en lille bue. Klippe våde, bøjede sheetrock til at passe i svangen og ved hjælp af skrue pistol eller boremaskine, tilføje skruer hver 2 inches langs omkredsen af den sheetrock, forankring det til buen.

•Applicer den sheetrock til flere ekstreme buer. Line op gipsvæg på bue på den ene side. Ved hjælp af skrue pistol eller boremaskine, installere skruer til venstre og højre side af den første snit blok af sheetrock. Skruer skal tilføjes fra venstre til højre hver anden blok af sheetrock over hele buen indtil buen er fuldt dækket i sheetrock. Overskydende sheetrock kan afskære og kasseres.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com