Hvordan man opbygger en buet fliser Inset over en række

February 7

Tilføje en buet flise Indsæt ovenfor et udvalg eller komfur vil gøre ethvert køkken ser elegant og sofistikeret. Afhængigt af fliser anvendes, kan du oprette et kig fra retro til fransk land til glat og moderne. Der er flere forskellige måder at oprette en bue med flise. Du kan linje Firkantet fliser til at ende i en bue form, skåret kvadratiske fliser i en vinkel til at oprette de bue eller anvendte buet fliser for at gøre buen. Gøre buen fra samme farve af flise til en subtil udseende eller en kontrasterende farve til et federe look.

Instruktioner

•Measure området over ovnen hvor du vil placere flise. Mål hver flise stykke for at afgøre, hvor mange fliser vil det tage for at dække området.

•Arrange fliser på en flad overflade i den rækkefølge, du vil bruge på væggen. Økonomiklasse ¼-tommer mellem fliser til injektionsmørtel. Da du ønsker at gøre en buet form fra fliserne, bliver du nødt til at skære nogle af brikkerne til at passe i en buet design. Adskille de fliser, som du vil gøre til en buet form.

•Draw en ¼-tommer vinklet streg langs siderne af hver flise med en permanent markør. Skær langs denne kant med en flise sav. Passe brikkerne sammen. Hvis den ønskede arch design er nået, klippe fliserne til at passe omkring den buede arch. Hvis du ikke er tilfreds med buen, fortsætte med at skære væk lille vinklet stykker indtil fliserne passe stramt i en buet form.

•Nail cement board på bagsiden af det område, hvor du vil placere flise. Dække cement board med et tyndt lag af tynde sæt cement ved hjælp af en indskåret murske.

•Sæt fliser på væg i det ønskede mønster, begyndende med buen først. Økonomiklasse ¼-tommer mellem alle fliser. Brug flise afstandsstykker at holde afstanden selv. Tillad fliser til tørre i 24 timer.

•Caulk et lag af fuger mellem fliserne. Tillad injektionsmørtel til at indstille til 10 minutter, og derefter tørre eventuelle overskydende injektionsmørtel fra overfladen af fliserne med en fugtig svamp. Tillad injektionsmørtel til tørre i 24 timer før du bruger komfuret.

Tips & advarsler

  • Altid bære beskyttelsesbriller og høreværn, når arbejdet med elværktøj.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com