Hvordan man opbygger en centreret mur

May 3

Mursten er et hårdt, slidstærkt og attraktive byggemateriale, bruges til fundamenter, hus facader, brolægning, hegn og mure. En mur gør en tiltalende kontur omkring en have eller terrasse eller en høj privacy barriere på en egenskabslinje. Altid konsultere lokale bygningsreglementer før planlægningen ethvert mursten vægkonstruktion. De fleste lokaliteter har regler om at placere vægge inde ejendom linjer og på hjørnerne. En væg over 3 fod høj kan også kræve særlige tilladelser eller ingeniørvidenskab. Fritstående murstensvægge kan opbygges på flere måder, men de sturdiest stil har en cement-injicerede center med stål styrke barer.

Instruktioner

•Lay ud Murstenen væg linje med stakes og mason's sejlgarn og forberede en beton fod. Grave en grøft med en skovl, dobbelt så bred som væggen, normalt omkring 16 inches, og mindst en tredjedel af planlagte mur højde, eller under den linje, hvor jorden fryser. Tjekke bygningsreglementer for særlige krav på en væg over 3 fod høj.

•Spread en base af grus, komprimere det med en hånd sikret mod manipulation og indsætte stål armeringsstænger i bunden i hver ende og alle 4 fødder af væg længde i mellem. Placer barer i midten af renden. Fyld renden med beton og glat det med en mason murske, holde armeringsjern lodret og centreret. Strække en lige streng linje på hver side af bunden for at markere kanten af mursten til væg, 12 inches fra hinanden.

•Mix mørtel i en trillebør eller stor container og begynde at lægge mursten, ved hjælp af en mason murske for at sprede mørtel på basen for at sikre bunden af mursten og ender mellem mursten. Stå en mursten oprejst i slutningen som en spacer til at holde væg sider 4 inches fra hinanden. Lægge en række sten på hver side af væggen for sin fulde længde. Brug en plan at holde toppe den samme højde og følge streng linjen for at holde kurset lige. Angiv en anden oprejst mursten i anden enden som en spacer.

•Start anden løbet af mursten på hver side med en halv-mursten. Skær en mursten i halve så på langs med en murværk. Lå det andet kursus til enden; Det bør stoppe med en anden halv-mursten. Afslutte væg, skiftevis start ende mursten mellem fuld og halv, så at hver mursten på hver side af væggen hviler oven på to mursten i en kørende bond mønster.

•Mortar opretstående sten på plads mellem de to sider når den ønskede højde er nået, for at gøre en solid afslutning. Fyld midten mellem væg sider med cement injektionsmørtel til at sikre de to sider og den lodrette armeringsjern. Tamp injektionsmørtel solidt på plads med et bræt. Udfylde hulrummet til toppen af væggen sider og glat det med en murske.

•Finish toppen af væggen med mursten lagt i en "L" mønster, med en mursten lagt på langs på én side og to mursten i bredden til at forbinde. Suppleant mønster, så den næste række har den på langs mursten på anden siden af væggen. Bruge 12-tommer-dækkende flade sten som en alternativ cap, mortared til mursten.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com