Hvordan man opbygger en Child's Play House

August 19

Alle børn elsker at have hans eller hendes eget legehus. Et legehus giver dit barn en følelse af personlige rum og uafhængighed. Med de rigtige redskaber og materialer, kan et legehus bygges på din egen for meget mindre, som det ville koste for at leje en tømrer. Opbygning af legehus er en kreativ bestræbelse, og et legehus kan accent dit hjem og være en dejlig tilføjelse til din græsplæne og haven.

Instruktioner

•Draw ud din plan og bestemme dimensioner og specifikationer af Skuespilhuset. Omfatte døre, vinduer og tag i din tegning. Mulighed for en 12-tommer udhæng på taget. Bruge standard størrelser til en dør og små vinduer. En dør og vinduer kan købes i bygge butikker som Home Depot. Legehus dele kan også købes fra speciale virksomheder som Lilleput spiller hjem. Skuespilhuset bør være mindst 6 fod kvadrat og 8 fod høj.

•Rake og niveau i marken, hvor du vil placere legehus. Position betonblokke omgivet af pakket sand i jorden hvor hvert hjørne af Skuespilhuset vil være. Placere en ekstra betonblok halvvejs mellem hver hjørne blok. Du bør have en alt otte sidefødder. Kontroller blokkene er justeret og at toppe er niveau med hinanden.

•Build en ramme med støtte bjælker til gulvet ved hjælp af 2-ved-4. Støtte bjælker skal placeres hver 16 inches, måling fra midten af hver bord.

•Build rammer med bjælker i vægge ved hjælp af 2-ved-4. Opbygge interne rammer hvor Vinduer og en dør vil blive monteret. Skrue væg rammer og gulvet rammen sammen. Line kraterbunden rammen med kvart-tomme eller halv-tomme krydsfiner. Jakke de udvendige dæksider med paneler. Forlade foran og tilbage alene for nu. Nail flade 2-af-6's til toppen af sidevæggene, således at de er flush på indersiden af huset og oprette et udhæng på ydersiden af huset. Disse vil være legehus tagskægget.

•Build toppede tag spær ved hjælp af 2-ved-4. Enderne af spær skal komme flugter med de udvendige kanter af tagudhæng. Vedhæfte træ spær hver 16 inches ved at skrue gennem og op fra bunden af tagudhæng.

•Opret spær ved at knytte to rækker af vinkelret på 2 x 4's mellem hver af de træ spær oprette spær---én række for hver side af taget, placeret halvvejs mellem peak og kanten af taget. Line og bagside væggene sammen med spær med paneler. Cap enderne af spær med fascia board. Kappe, tar papir og rullesten tag.

•Sheetrock og male indvendige vægge og loft. Indsæt vinduerne og døren. Behandle og male ydre. Gulvet kan være gulvtæppe, men linoleum er meget lettere at holde ren. Din legehus windows kan også være udsmykket med mock skodder på ydersiden og gardiner på indersiden. Arbejde med dine børn til at beslutte på dekorationer, farver og temaer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com