Hvordan man opbygger en Computer skrivebord med en plade af krydsfiner

January 16

Hvordan man opbygger en Computer skrivebord med en plade af krydsfiner

Lave jer savn en skrivebord til din computer, men mangler penge til at købe en? Du kan gøre en selv med kun ét ark af krydsfiner. Denne enkle design vil skabe en robust base for din computer. Det er perfekt til college studerende, unge mennesker lige er startet ud på deres egne, eller nogen andre, der ønsker at spare nogle penge. Husk den gamle Carpenters ordsprog: foranstaltning to gange, klip en gang. Der er ingen godtgørelse for fejl i skæring i dette design--du vil bruge hver tomme af plader af krydsfiner.

Instruktioner

Måle og skære krydsfiner

•Brug målebåndet og blyant til at måle og markere en linje 2 fødder fra en af de korte ender krydsfiner. Brug lige kant eller plan for at udvide linjen i bredden af krydsfiner. Skær langs linjen markeret med en rundsav. Dette stykke afsat. Det er toppen af skrivebordet.

•Measure og mark en linje 1,5 fødder fra en af langsiderne af resten af krydsfiner. Dette stykke bør være 6 fod lang af 1,5 fod bred. Skær langs den markerede linje. Nu del denne samme stykke i seks 1-foot stykker. Du vil ende med seks stykker, der er 1 fod bred og 1,5 fod lang. Disse er på hylderne. Sæt dem til side.

•Den resten af krydsfiner er nu 6 fod lange og 2,5 fod bred. Foranstaltning og mærket i intervaller på 1,5 fødder. Skær langs de markerede linjer. Du skulle nu have fire stykker, der er 1,5 fod bred og 2,5 fod høje. Disse er side-stykker. Du vil bruge to side stykker for hver side.

Montering stykker

•Sæt to side stykker side om side, vender i samme retning. 2 fod, 6-tommer længde er højden af siden, og 2-fods stykke er bredden. Fra bunden af hver side stykke, måle op 3 inches og markere langs bredden på hver stykke. Dette er linjen for den nederste hylde.

•Squeeze en linje af trælim langs den markerede linje to af side-stykker. Placer en 1-fod bred hylde stykke på limen. Sørg for at hylde er slået den rigtige måde. Længden af hylden skal matche op med bredden af side-stykke. Brug målebåndet til at holde det lige. Gentag med den anden brik. Tillad lim til at sætte i et minut og derefter bore flere træskruer fra ydersiden af side-stykke til tykkelsen på hylden. Jævnt plads ud skruer til en pæn udseende.

•Decide hvor du ønsker anden hylden til at gå. Kan du måle hvad du planlægger at gemme på hylden tillade clearance. Marker den ønskede position på side stykke og Gentag den samme procedure i det forrige trin at knytte hylderne til to side-stykker. Vedhæfte den tredje og sidste hylde stykke øverst på to side-stykker. Dette vil tjene som toppen af enhedens side. Du vil bore gennem dette stykke, når du vedhæfter pult prima.

•Lay to side stykker flade så at langsiderne af hylderne står. Anvende lim på de lange kanter på hver hylde. Tag en af de resterende side stykker og forsigtigt lægge det oven på langsiderne af hylden. Sørg for at have højde og bredde kører i samme retning som side-stykke under den. Gentag den samme procedure med den sidste side stykke. Fastgør med træskruer. Du har nu to færdige side enheder.

•Anbring to side enheder side om side, 2 fødder fra hinanden. Sætte desk top på to enhederne. Justere side enheder som nødvendigt at passer jævnt under bordpladen. Forsigtigt fjerne toppen og anvende trælim langs den øverste kant af hver side enhed. Erstatte pult prima. Sikre toppen med træ skruer fra undersiden af skrivebord gennem toppen af side enhederne. Sand alle kanter og nyde din nye computer skrivebord.

Tips & advarsler

  • Holde alle dine skruer i en lige linje til et pænt og ryddeligt udseende.
  • Maling eller pletten din nye computer desk for en mere færdigt look.
  • Sørg for at vedhæfte skruerne fra undersiden af bordpladen, gennem seler. Du ønsker ikke skruer til at vise på toppen af dit skrivebord.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com