Hvordan man opbygger en Computer stol

February 22

Hvordan man opbygger en Computer stol

Så indstille du op dit skrivebord og din computer oven på den. Så snart du forsøger at bruge det, men du måske bemærke, skærmen er aldrig helt i øjenhøjde. Den bedste ting for, at du vil finde, er en stol. Du kan bruge en skammel, en træningsbold eller endda en sofa, men det mest populære valg for comfort og manøvredygtighed er en drejestol. Når du har fjernet det fra sin boks, dog vil du stadig nødt til at bygge det.

Instruktioner

Instruktioner

•Tag stykker omhyggeligt fra boksen og lægge dem alle ud på et bord (eller en anden flad overflade). Identificere de forskellige stykker. De fleste swivel stole vil have en sæde pad og en ryg (enten sammen eller separat), en højre og venstre arm, en fem-sidet base, fem hjul (hjul af stolen), og en cylinder eller gas lift. Der bør også være en pakke med skruer og andre befæstelseselementer nødvendig, ofte med en medfølgende værktøj.

•Sæt fem hjul i huller på undersiden af basen og anvende din kropsvægt til hver enkelt at sikre dem.

•Fit cylinder ind i hullet på toppen af basen.

•Drej sæde pad på sin side og line up hul eller huller i bunden af den venstre arm med hul eller huller i bunden af sæde pad. Bruge den tilsvarende forbindelse hardware (skruer, bolte eller skiver) at sikre arm til sæde pad med en skruetrækker. Gentag processen med den højre arm.

•Drej sæde pad hovedet med ryggen ud over kanten af et bord og forbinde bunden af ryggen på bagsiden af sæde pad. Brug skruer, bolte og skiver til at sikre dem.

•Keeping sæde pad og vedlagte ryg og arme op og ned, slå base med vedlagte cylinder og hjul hovedet så godt og Tilslut enden af cylinderen til hullet i bunden af sæde pad. Holder både basen og siddepladser pad, drej stolen oprejst.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com