Hvordan man opbygger en Custom Entertainment Center

May 6

Hvordan man opbygger en Custom Entertainment Center

Premade underholdning centre kan passe næsten enhver husstand budget. Men hvis det er svært at finde præcis, hvad du har brug for, et alternativ er at opbygge en brugerdefineret center. For at gøre dette, skal du dimensioner af alle komponenter, der vil blive opstaldet i dit hjemmeunderholdningscenter. Husk at give en halv-tomme plads rundt omkring hver komponent for luftcirkulation. Vejledningen nedenfor vil gøre en skrinlagt underholdningscenter, der er 7 fod høje, 37 1/2 inches lang og 24 inches dyb.

Instruktioner

Ansigt rammer

•Sæt ansigt ramme stykker på et arbejdsbord. Placer 33 1/2-inch stykker (rammen skinner) mellem de 2-by-84-by-3/4-inch stykker (frame ender). Mål fra den ene ende og lave mærker på 36 og 66 inches. Placer indramning-pladsen på mærkerne og tegne linjer i bredden af to rammen ender.

•Sæt to 4 3/4-inch skinner på bunden og 36-tommer linje. Placer den 2-tommer jernbane på 66-tommer mark og 3 1/2-tommer jernbane på toppen af rammen. Hold skinnerne tæt mod rammen ender og fastgør dem med bølgede fasteners.

•Measure fra den ene side af rammen og gøre en mark på hver af skinner på 17 3/4 tommer. Gentag dette fra anden siden af rammen ansigt. Næste, Placér 2-af-26 1/2-af-3/4-inch på varemærkerne og fastgøre den til rammen med de bølgede fasteners. Placér 2-af-14 1/2-af-3/4-inch mellem top jernbane- og den ene under den.

Kabinet

•Sæt to stykker der er 24-by-84-by-3/4-inch (udgangen paneler) på et arbejdsbord. Mål fra den ene ende og lave mærker på 4, 36 og 66 inches. Placer indramning-pladsen på mærkerne og tegne linjer i bredden af krydsfiner. Markere den nederste side af linjer med et "X". Dernæst anvende lim under den 4-tommer linje og Placér 4-by-24-by-3/4-inch på det og Fastgør det med 2d boks neglene. Gentag for den anden ende panel.

•Sæt på arbejdsbord fire stykker, der er 24-by-36-by-3/4-inch (hylder) sammen med 4 x 36 tommer-stykker. Anvende lim på den lange kant af 4-tommer-stykker og sikre dem til bunden af hylderne på forsiden og tilbage. Anvende lim til den nederste sider af linjer på udgangen paneler og sikre hylder dem med 4d finish negle.

•Sæt den 24-af-31 1/4-af-3/4-tommer stykke på arbejdsbord. Måle fra de 24-tommer kant og gøre en mark på 4 inches. Placer indramning-pladsen på mærket og trække en linje i bredden af stykket. Næste, måle fra 31 1/4-inch kanter og gøre en mark på 3/4 tommer. Gentag dette for de andre 31 1/4-inch kant. Placer indramning-pladsen på mærkerne og trække en linje, indtil det skærer den første streg. Dette vil danne en lille rektangel måling 3/4-ved-4 tommer. Skære det med en stiksav.

•Measure fra siderne af kabinettet på to nederste hylder og gøre en mark på 18 3/8 inches. Gentag fra anden siden på både hylder. Dette er placeringen af hakket stykket produceres i trin 3. Anvende lim til top- og bundkanterne af hakket stykke, placere den på mærkerne og Fastgør det med finish negle. Være sikker på at holde det i samme afstand fra siderne af underholdningscenter, som du fastgøre den til de to hylder.

•Applicer lim til kanten af slutningen paneler og hylder. Placer de 37 1/2-by-84-by-1/4-inch krydsfiner på kabinettet og Fastgør det med 4d boks negle. Vend kabinettet, anvende lim kanter og sikre ansigt rammen til det med finish negle.

Tips & advarsler

  • Ren overskydende lim straks med en fugtig klud. Sand kabinet delene før montering. Anvende finer kant band på rammen til at give det et massivt træ look. Fastgøre den til rammen med et varmt strygejern.
  • Efterlad ikke elværktøj uden opsyn i overværelse af børn. Ikke bejdse eller male byens underholdning uden ordentlig ventilation.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com