Hvordan man opbygger en dæk finans

August 18

Tilføje et dæk til et hus vil give mere brugbar plads til afslappende, underholdende eller observere et landskab. Nogle dæk er fritstående, men de fleste er tilknyttet hus lige uden for en dør og kan være så bred og stor som du ønsker. De er typisk lavet af holdbart træ, som cedertræ eller redwood, som er resistente over for fugt rot og insekter, med gulv planker på 2 x 6 tommer rammer og gulv bjælker. De er knyttet til huset med en finans bestyrelse, der er fastgjort til væggen af huset.

Instruktioner

•Fjern alle trin og Ryd området omkring døren til enhver sills eller andre hindringer. Find rim strøer, gulv bjælker eller lignende bærende elementer i huset. Finde disse i en kælder eller krybekælder eller se under den nederste række af sidespor. Markere disse steder og fastslå en placering for bestyrelsens Finans.

•Indstil finans en tomme eller så under dørtærskelen, lav nok til at muliggøre dæk gulvbelægning, hvis der er en rand strøer på det pågældende sted. Sænke finans ved et skridt, 7 til 9 inches, hvis det er nødvendigt at finde en rand tværbjælke for vedhæftet fil. Fjerne sidespor med et brækjern hvor toppen af finans vil være og markere en plet på hver ende af den planlagte dæk bredde, en tomme eller så bredere på hver ende end den faktiske dæk.

•Mark højde for finans bord i hver ende. Snap et niveau kridtstreg mellem disse punkter at skitsere toppen af finans. Søm i Finans i sted midlertidigt i hver ende med indramning negle og en hammer og identificere fastgøringspunkter, gennem finans og ind i huset ramme. Bruge en af to metoder til vedhæftet fil: bolte, der går gennem finans og rand tværbjælke og er fastgjort med nødder inde i en kælder eller krybekælder eller lag bolte med skrue punkter, skrue gennem finans i rand tværbjælke og gulv bjælker hvor de skærer hinanden.

•Drill huller med en boremaskine til montering bolte. Bore huller gennem rim tværbjælke i en kælder eller krybekælder bruge bolte med nødder eller i rand tværbjælke og i gulv bjælker knyttet til randen. Plads huller til at passe mellem gulvet bjælker hvis ved hjælp af bolte med nødder eller 24 inches fra hinanden for lag bolte til at skrue ind i gulv bjælker. Spænd bolte med en skralde svensknøgle med skiver under bolt hoveder at give dræning mellem finansmodulet og hus beklædningen.

•Nail metal flashing at passe under bunden af hus sidespor og over toppen af finans. Brug blinkende bred nok til at gå mindst 4 inches under træbeklædningen og over toppen af finans. Gøre det lidt længere end i Finans. Skære at forlængelse på bøje med tin snips, med en del til at gå under sidespor. Bøje over en del ned over ende af finans. Erstatte sidespor til finans og installere bøjler eller beslag til at holde dæk indramning.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com