Hvordan man opbygger en dæk (knyttet til hus)

November 1

Hvordan man opbygger en dæk (knyttet til hus)

De følgende trin beskriver hvordan man opbygger en grundlæggende vedlagte dæk.

Instruktioner

•PARTS. Disse er de grundlæggende dæk dele og deres beskrivelser.Ledger Board - dette får knyttet til huset med lag bolte. Det er typisk en 2 x 10 eller 2 x 12 (afhænger af størrelsen på dækket).Indlæg - disse er knyttet til footings og holder de to ender af bjælken. De er typisk 6x6s.Footings - disse er cementblokke i jorden som stillingerne er tilknyttet.Beam - det sidder på toppen af de to stillinger og løber parallelt med huset. Det er typisk to 2x10s eller to 2x12s (afhænger af størrelsen på dækket).Strøer - disse køre vinkelret på huset, kører fra finans bestyrelsen at (over) strålen. Disse er typisk 2x10s (afhænger af størrelsen af dæk selv).Pyntede (dæk Boards) - disse sidde på toppen af strøer og køre parallelt med huset. Dette er, hvad du står.Post anker - ene ende af dette metal beslag bliver cementeret i fod. Anden enden får knyttet til bunden af post.Tværbjælke bøjle - dette metal beslag får knyttet til huset og holder strøer på plads i den ene ende.Post Cap - dette metal beslag sidder på toppen af stillinger og holder strålen på plads.

•SÆT FINANS BOARD. Finans bestyrelsen bør være et par inches længere end BOM (således at to ende tværbjælke bøjler kan skrues i korrekt). Når du har besluttet på placeringen og størrelsen af dæk, tillægger Parlamentet ved hjælp af lag bolte finans board.

•TAG CROSS MÅLINGER. Bruge cross målinger til at bestemme den korrekte placering for to footings/indlæg.

•OPRET FOOTINGS. Grave to post huller (en post hul grave værktøj kan bruges til dette) og fylde dem med cement. Straks fortsætte med næste trin, mens cementen er vådt.

•INSTALLER POST ANKRE. Placer to indlæg ankre i våd cement, én i hver cement fod. Sørg for, at de er niveau og blomme. Afstanden mellem footings bør være lidt mindre end længden af en bom.

•INSTALLER STILLINGER. Når cement footings er tørt, skæres stillingerne til den korrekte højde. Gøre de korte indlæg nok til, at når alt er på plads, der er en lille hældning af dæk fra huset udad til vandets afstrømning. Knytte hver post til hver post anker beslag med store skruer eller små lag bolte. Kontroller, at de to stillinger er samme højde. Med andre ord bør de to stillinger plan for at sikre, at strålen bliver niveau.

•SÆT TVÆRBJÆLKE BØJLER. Vedhæfte tværbjælke bøjler til Finans bord hver 12" til 18". Plads det ud, således at en tværbjælke bøjle er meget tæt på hver ende af bestyrelsens Finans.

•INSTALLER STRÅLEN. Vedhæfte beam (de to 2byXs) til toppen af stillinger ved hjælp af en post cap beslag. Brug hex bolte, Spændeskiver, og nødder til dette. Sørg for bjælken er niveau. Øverst strålebundtets bør være lavere end bunden af tværbjælke bøjler (at give mulighed for korrekt vandets afstrømning).

•SÆT ORKANEN SLIPS PARENTES. Skrue orkanen binde beslag til toppen af bjælker.

•INSTALLER STRØER. Placer den ene ende af tværbjælke i tværbjælke indehaveren. Anden enden af tværbjælke bør gå gennem orkanen slips såat det sidder på toppen af strålen. En kort udhæng (normalt omkring en mund) er bedst. Skrue strøer på plads.

•INSTALLER DEN PYNTEDE. Læg de pyntede forlader en lille mængde plads (omkring 1/8 tommer) mellem hver pyntede bord. Et stort søm kan bruges til at space dem korrekt. Bestyrelser bør køre parallelt med huset. Derefter skrue eller søm de pyntede brædder på plads.

Tips & advarsler

  • Sand cement virker bedre end grus cement.
  • Kontakt din by for at bestemme den korrekte dybde til din footings. Byen kræver normalt dette at blive atleast så dybt som frost linje.
  • Jeg anbefale varmt at bruge træmasse for den pyntede.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com