Hvordan man opbygger en dæk så glat som en hårdttræ gulv

February 15

Hvordan man opbygger en dæk så glat som en hårdttræ gulv

Hvis du planlægger at bygge et nyt dæk eller erstatte det, du i øjeblikket har, der er en funktion, du bør overveje.

Kig nøje på billedet ovenfor. Der er ingen synlige skruer eller søm på de pyntede. Det er glat at røre ved og ren-ser, mere attraktive end en med skrue linjer og huller på toppen.

Vi byggede en dæk så glat som en hårdttræ gulv og du kan også! Denne artikel vil beskrive, hvordan det gøres.

Instruktioner

•Understand fordele ved en skjult dæk lukkesystem

Et renere og glattere udseende samlede

Ingen gennemtrængning oven på den pyntede hvilket betyder en længere levetid for de pyntede materialer. En skjult befæstelsessystemet reducerer skader på grund af fugt, råd, vride og faldende.

Ingen "paddehatte" eller søm/skruer stikker op over den pyntede. Disse fordele kommer ikke uden en pris. Befæstelsessystemet tilføjes omkostningerne af materialer og omkring 17% til arbejde for vores 16 x 34 fods dæk ca. 8%.

•Decide som lukkesystem til køb

Da der findes flere typer af skjulte dæk befæstelsessystemer på markedet, forskning de forskellige produkter på internettet og afgøre, hvilken en du er mest komfortabel med (forudsat du gør jobbet selv). Det er også en god idé at gå til lokale tømmer yards og hjem forbedring centre for at se de forskellige produkter.

Tykkelsen af din pyntede bestyrelser vil også spille en rolle i fastgørelse system produkt du vil bruge. Beslutte på forhånd, om du vil bruge 5/4 eller 1-1/2" pyntede.

Det produkt vi har valgt er en under dæk beslag system. Denne type installation er vanskeligere, hvis dine dæk er tæt på jorden eller på jorden, men det kan gøres. Andre systemer bruger 'skjult', men ikke under mount fasteners.

•Støtte og ramme dæk som du normalt ville før om de pyntede.

Intet ændrer i dæk-byggeprocessen indtil du forberede sig på at lægge den pyntede. Læs befæstelsessystemet brugsanvisningen grundigt, før du installerer dæk bestyrelser. Følg dem nøjagtigt.

•Få det gjort og Reap fordele

Denne type installation er hårdt og monotont arbejde, nogle af dem sidde på hug eller æglæggende og din ryg alt efter højden på dine dæk, men resultatet er det værd. Dine dæk vil se bedre ud, holder længere og føler glattere. Og komplimenter vil rulle.

Tips & advarsler

  • Vi købte en vinkel boret for at gøre under mount job lettere.
  • Disse installationer kræver mere tanke/planlægning på bestyrelsens første du lægge (mod huset) og den sidste bord, som du lægger ned (over finans).

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com